Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня MINOLA MGM 616224 IV

Код товару: 242640
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Minola
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня MINOLA MGM 616224 IV

Поверхня, що вбудовується MINOLA MGM 616224 IV. Сучасна та елегантна модель, дає вам більше гнучкості у плануванні кухонного простору.

Ціна: 6407 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня MINOLA MGM 616224 IV

Вбудована поверхня MINOLA MGM 616224 IV
 
Сучасна та елегантна
Варкова поверхня - це вибір для сучасної кухні. Роздільна техніка дає вам більше гнучкості у плануванні кухонного простору. Та й з обслуговуванням та оновленням виходить простіше та дешевше. Модель варильної поверхні Minola MGM 616224 стане чудовим вибором. За дуже доступною ціною виробник пропонує високу якість та актуальний дизайн. Тому така модель виглядатиме дуже виграшно.
 
Дизайн
Модель Minola MGM 616224 представлена ​​відразу в декількох варіантах виконання. Це вигідно виділяє виробника серед конкурентів. У кожному варіанті ви знайдете комплект із кількохпристроїв різних товарних груп Є варіант варильної поверхні як з емальованим покриттям, так і з нержавіючої сталі. У будь-якому випадку лінії, елементи керування, грати підібрані з бездоганним смаком.
 
Великі можливості
Готувати з поверхнею Minola MGM 616224 стає набагато простіше та приємніше. Чотири газові конфорки вирізняються високою ефективністю. Різний діаметр та рівень потужності допоможуть підібрати підходящий варіант під посуд будь-якого діаметру. Окрема конфорка високої потужності чудово підійде для страв в азіатському стилі вок. Система контролю горіння полум'я не допустить витоку газу. При згасанні подача газу блокується автоматично, щоб уникнути серйознихнегативних наслідків.
 
Зручна панель керування
блок управління Minola MGM 616224 знаходиться прямо на поверхні, ближче до лівого переднього краю. Така асиметричність залишила більше місця для конфорки високої потужності. Поворотні регулятори мають зручний хват та відмінну візуалізацію положення. У рукоятки вбудований автоматичний підпал конфорок.
 
Купити варильну поверхню MINOLA MGM 616224 IV ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також по телефону.

Вбудована поверхня MINOLA MGM 616224 IV Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня MINOLA MGM 616224 IV в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня MINOLA MGM 616224 IV в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня MINOLA MGM 616224 IV

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Емальована сталь
Всього пальників, ПК 4
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Бежевий
Колір кадру Чорний
Розміри (SHG) 61 х 51 см
вага, кг 9.2 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня MINOLA MGM 616224 IV можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня MINOLA MGM 616224 IV

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MINOLA MGM 616224 IV

Код товару: 50727
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 86845
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219170
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →