Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Переносний ліхтар Voltronic RT907BT+Solar, 1+1 режим

Код товару: 370622
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Voltronic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Переносний ліхтар Voltronic RT907BT+Solar, 1+1 режим

Тип: ручний; Колір: чорний-помаранчевий

Ціна: 3208 грн
шт

Опис товару Переносний ліхтар Voltronic RT907BT+Solar, 1+1 режим

Переносний ліхтар стане незамінним помічником у побуті, на полюванні чи рибалці. Також буде корисним для туристів. Ліхтар має у комплекті сонячну панель. В умовах повної відсутності електрики ви можете зарядити ліхтар у денний час від сонячної енергії. Оснащено двома ліхтарями на корпусі (один далекого свічення, другий дає яскраве розсіяне світло). Також є дві виносні LED лампочки по 3 Вт (довжина кабелю 4 м, кожна з окремим вимикачем), які дозволять висвітлити велику площу. При повністю зарядженому акумуляторі час роботи складає: -18 годин – при використанні 1-ї лампочки –12 годин – при використанні 2-х лампочок Ви можете зарядити ваші мобільні телефони за допомогою перехідників – microusb, type-c, lightning (йдуть у комплекті). А радіо FM, Bluetooth, та наявність слотів USB та micro SD дадуть можливість для прослуховування улюбленої музики. Переваги: ​​Зарядка від мережі Зарядка від сонячної панелі Ліхтар дальнього світіння (промінь) Ліхтар розсіяного світла з плавним регулюванням яскравості Виносні дві LED лампи Заряджання мобільних телефонів FM, Bluetooth, USB, microSD Характеристики: -Акумулятор*0 виході: 5V, 0,5A - Сонячна панель: 6V, 3W - LED лампи: 2 * 3W Комплектація: - Ліхтар - Сонячна панель - LED лампи - 3 шт - Акумулятори: 18650 * 6 шт - Блок живлення від мережі 220V - Кабель живлення від USB - Перехідник USB > microUSB, MiniUSB - Інструкція

Переносний ліхтар Voltronic RT907BT+Solar, 1+1 режим Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Переносний ліхтар Voltronic RT907BT+Solar, 1+1 режим в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Переносний ліхтар Voltronic RT907BT+Solar, 1+1 режим в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Переносний ліхтар Voltronic RT907BT+Solar, 1+1 режим

Огляд Ручний
Елементи харчування Акумулятор
Безпека Ударостійкий
Матеріал корпусу Пластик
Методи зарядки Сонячна енергія, USB, мережа

* Технічні характеристики Переносний ліхтар Voltronic RT907BT+Solar, 1+1 режим можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Переносний ліхтар Voltronic RT907BT+Solar, 1+1 режим

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Переносний ліхтар Voltronic RT907BT+Solar, 1+1 режим

Код товару: 370618
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370622
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365417
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →