Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стаціонарний телефон Panasonic KX-NT511ARUB

Код товару: 127918
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Panasonic
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Стаціонарні телефони Стаціонарний телефон Panasonic KX-NT511ARUB

Системний телефон PANASONIC KX-NT511ARUB має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, стильний та ергономічний дизайн та ідеально підходить для всіх користувачів системних телефонів. Цей IP-телефон дає можливість відкрити новий вимір в організації розмов, зручність використання нових можливостей комунікації та дозволить скористатися всіма функціями та програмами ATC Панасонік. Ультрамодний корпус, виконаний у чорному кольорі, може ідеально підійти до інтер'єру офісу. KX-NT511 прості у використанні і мають велику кількість функцій.

Ціна: 4902 грн
шт

Опис товару Стаціонарний телефон Panasonic KX-NT511ARUB

IP-телефони розроблені для максимального комфорту та зручності користувачів. KX-NT511ARUB підключається безпосередньо до комп'ютерної мережі. Користувачі можуть також підключати свої комп'ютери та ноутбуки до локальної мережі, використовуючи два вбудовані порти Ethernet телефонів цієї серії. Підключаючи KX-NT511ARUB до наявної локальної мережі, Ви можете суттєво заощадити на роботах з прокладання телефонного кабелю. Якщо Вам необхідно перемістити робоче місце співробітника до іншої кімнати, достатньо перенести туди IP-телефон. При цьому немає необхідності змінювати налаштування системи. Програмовані кнопки: Швидкий набір на IP-телефоні заощаджує Ваш час. Програмовані кнопки KX-NT511ARUB дозволяють задатишвидкий набір номера будь-якого абонента та виклик функції одним натисканням кнопки. Зручна навігація: Клавіша навігації для переміщення по меню дозволить одним натисканням отримати доступ до функцій телефонної системи. Ергономічний дизайн клавіші дозволить максимально комфортно використати можливості системи.

Стаціонарний телефон Panasonic KX-NT511ARUB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стаціонарний телефон Panasonic KX-NT511ARUB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Стаціонарні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Стаціонарні телефони и купити Стаціонарний телефон Panasonic KX-NT511ARUB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стаціонарний телефон Panasonic KX-NT511ARUB

Тип системний
Обладнання тоновий, імпульсний
Підсвічування Є
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Стаціонарний телефон Panasonic KX-NT511ARUB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стаціонарний телефон Panasonic KX-NT511ARUB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Panasonic KX-NT511ARUB

Код товару: 118878
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 122995
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 102912
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →