Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2170

Код товару: 102912
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grandstream
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Стаціонарні телефони Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2170

Розміри бази (мм): 228x206x46; Можливість монтажу на стіну; Кількість VoIP-акаунтів: 6; Кількість телефонних ліній: 12; Підтримка PoE; Web-інтерфейс; Конференц зв'язок; А ВІН; Bluetooth; USB; Gigabit Ethernet; Інтерфейси: Ethernet; VoIP-протоколи: SIP; Тип: дротовий телефон

Ціна: 7009 грн
шт

Опис товару Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2170

 Компанія Grandstream є одним із лідерів у розробці та виробництві оригінальних ультра-компактних телефонних та відео-терміналів для IP-мереж. Продукція компанії відрізняється високою якістю голосу і відео, що передається, гнучкою функціональністю при невисокій ціні. Інноваційні рішення та технології Grandstream перевірені часом (компанія постачає рішення провідним світовим операторам послуг VoIP з 2002 року) та неодноразово були відзначені нагородами провідних галузевих видань у галузі VoIP.

Представлена ​​тут модель IP-телефону GXP2170 призначена для використання на столах керівників фірм та менеджерів вищої ланки. Даний апарат відрізняється інформативним дисплеєм діагоналлю 4.3 дюйма зроздільною здатністю 480 x 272 пікселя, що дозволяє відображати велику кількість потрібної інформації та забезпечує максимальний рівень зручності роботи з телефоном.
 
GXP2170 підтримує відразу 12 незалежних SIP-акаунтів для вибору кожного з яких передбачена своя клавіша з підсвічуванням. Також ці клавіші можна використовувати і для виконання такої популярної функції, як швидкий набір з BLF. Завдяки функції "віртуального екрану" 12 апаратних клавіш перетворюються на 48 віртуальних.
 
За апаратними характеристиками GXP2170 можна виділити підтримку технологій Bluetooth, Gigabit Ethernet (2 порти) та PoE. Модель підтримує підключення додаткових панелей розширення Grаndstream GXP2200EXT, що ще сильнішезбільшує функціональність пристрою.

Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2170 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2170 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Стаціонарні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Стаціонарні телефони и купити Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2170 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2170

Тип Дротовий телефон
Обладнання Утримання, передача, пересилання
Конференція до 5 учасників
Режим очікування
Захоплення виклику
Розділення дзвінка (SCA)/передача дзвінка (BLA)
Телефонна книга, що завантажується (XML, LDAP, до 2000 позицій)
Очікування дзвінка
Журнал дзвінків (до 500 записів)
Налаштування екрана
Автонабір при знятті трубки
Автовідповідь
Набір в один натиск
Гнучкий план набору
Система "гарячих столів"
Персональні музичні рингтони та музика для режиму очікування
Резервний сервер
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2170 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2170

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grandstream GXP 2170

Код товару: 222070
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 122995
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 127919
Немає в наявності

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →