Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2130

Код товару: 118878
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grandstream
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Стаціонарні телефони Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2130

Кількість ліній: 3
Трубка: Дротова
VoIP-протоколи: SIP RFC3261, SRTP, RTP/RTCP

Ціна: 5031 грн
шт

Опис товару Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2130

 Grandstream GXP2130 являє собою промисловий IP-телефон чудового виконання, що підтримує до 3-х ліній, і оснащений кольоровим TFT екраном з діагоналлю 2.8 дюйма, чотирма залежними клавішами, вісьма програмованими клавішами розширення BLF, двома мережевими портами, вбудованим PoE, підтримкою режиму конференції до 4 учасників, та електронним перемикачем важеля (EHS).

Grandstream GXP2130 забезпечує чудову HD-якість аудіо, великий набір передових функцій телефонії, персоналізовану інформацію та настроювану службу додатків, автоматизовану ініціалізацію для спрощеного розгортання, покращенубезпеки та широку сумісність з більшістю SIP-пристроїв та провідних платформ SIP/NGN/IMS сторонніх виробників.

Grandstream GXP2130 - ідеальний вибір для бізнес-користувачів та малих підприємств, яким потрібен високоякісний, багатофункціональний IP-телефон з просунутими функціями, який просто використовувати.

Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2130 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2130 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Стаціонарні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Стаціонарні телефони и купити Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2130 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2130

Тип IP-телефон
Підсвічування Функції телефону:
Утримати, передача, перенаправлення, аудіоконференція на 4 сторони, парковка викликів, перехоплення виклику, SCA (Shared call appearance), BLA (Bridged line appearance), телефонна книга (XML, DAP, до 2000 записів), очікування виклику, журнал викликів налаштування екрана, автонабір при піднятті трубки, автовідповідь, набір по клацанню, гнучкий план набору, загальний робочий стіл (hot-desking), музичні рингтони та музика в режимі утримання, запас по серверу та обхід
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2130 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стаціонарний телефон Grandstream GXP 2130

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grandstream GXP 2130

Код товару: 122995
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 102912
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 222070
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →