Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i White

Код товару: 342398
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: OPPO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i White

Максимальну свободу рухів та якісний звук подарують власникам повністю бездротові навушники Oppo Enco Air 2i White. Бездротова конструкція і невелика вага ніяк не обмежують рухи, аксесуар не заважає при використанні, при цьому міцно кріпиться у вушному каналі.

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i White

 Особливості дизайну та конструкції

TWS-навушники зручно носити навіть довгий час, модель без кріплення. Вакуумні навушники комфортно кріпляться у вухах, забезпечуючи хорошу ізоляцію зовнішніх звуків.
 
Білий колір виробу привертає увагу оточуючих та доповнює сучасне вбрання власника.
 
Якщо ви часто буваєте поза домом або офісом, наприклад, тренуєтеся або вигулюєте вихованця, врахуйте, що це навушники з вологозахистом, у разі потреби здатні витримати невеликі краплі поту або дощу.
 
Технічні параметри ТВС навушників Oppo Enco Air 2i White
Для чистоти звучання ТВС-навушники обладнані надійними динаміками. ТВС-навушники зшумозаглушенням, акустичне оформлення, а також інші особливості точно збалансовані, щоб ви могли насолоджуватися зразковим звуком та відсутністю сторонніх шумів.
 
Налаштувати рівень гучності, змінити аудіозапис або відповісти на виклик допоможе зручне керування гарнітурою.
 
Час роботи та заряджання
При цьому маленькі габарити гарнітури Oppo Enco Air 2i White мають і зворотний бік - невелику ємність АКБ. Але все ж таки це не проблема, беручи до уваги наявність зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він дозволить оперативно відновити заряд, крім того, велика ємність вбудованої батареї самого кейсу надовго забезпечить ваші навушники електроенергією. Така АКБгарантує кілька повних зарядів навушникам без зовнішніх джерел живлення. Після цього необхідно зарядити кейс через звичний порт Type-C.
 
Час роботи пристрою після повної зарядки досить великий до 7 годин (навушники), до 28 годин (з кейсом). Звичайно, точний час роботи безпосередньо залежить від інтенсивності та режиму навантаження. Для телефонних розмов та відтворення мультимедіа цифри будуть різними. При цьому під час зарядки ваші вуха відпочиватимуть, це дуже корисно для здоров'я слуху.

Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i White

Тип дизайну вакуумные
Метод з'єднання беспроводные
Версія Bluetooth 5.2
Тип акустичної конструкції закрытые
Тип кріплення без крепления
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS, влагозащитные, с активным шумоподавлением, с зарядным кейсом
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i White

Код товару: 173095
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302016
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344258
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →