Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Наушники беспроводные HTC TWS2 Black

Код товару: 344258
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: HTC
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Наушники беспроводные HTC TWS2 Black

Максимальну свободу дій та якісний звук гарантують користувачам повністю бездротові навушники HTC TWS2 Black. Бездротова конструкція та мініатюрна вага зовсім не обмежують рухи, девайс не заважає під час експлуатації, при цьому стабільно фіксується у вушному каналі.

Ціна: 1763 грн
шт

Опис товару Наушники беспроводные HTC TWS2 Black

 Зовнішній вигляд та особливості конструкції

TWS-навушники зручно носити навіть довгий час, модель без кріплення. Вкладиші зручно «сідають» у вушному каналі, забезпечуючи відмінну ізоляцію від зовнішніх шумів.
 
Чорний колір виробу привертає увагу оточуючих та доповнює стильний зовнішній вигляд власника.
 
Якщо ви часто буваєте поза приміщенням, наприклад, тренуєтеся або вигулюєте вихованця, враховуйте, що це навушники без вологозахисту, але здатні витримати дрібні частинки вологи.
 
Технічні особливості ТВС навушників HTC TWS2 Black
Для чистоти звучання TWS-навушники забезпечені надійними динаміками. Навушники з шумоподавленням, акустичнеоформлення, а також інші параметри точно збалансовані, щоб ви могли насолоджуватися зразковим звучанням та відсутністю зовнішніх шумів.
 
Вирівняти рівень гучності, переключити пісню в плеєрі або відповісти на телефонний дзвінок дозволяє сенсорне керування гаджета.
 
Робота акумулятора та заряджання
На жаль, невеликі розміри навушників HTC TWS2 Black мають і негативну сторону - невелику ємність вбудованої батареї. Але все ж таки це не проблема з урахуванням зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він допоможе дуже швидко відновити заряд, крім того, велика 320mAh ємність вбудованої батареї самого кейсу надовго забезпечить ваші девайси електроенергією. Така АКБ забезпечитькілька повних заряджень без додаткових джерел енергії. Після того, як витратите весь запас, потрібно зарядити кейс через звичайний інтерфейс Type-C.
 
Час роботи навушників на одному заряді досить тривалий до 8 годин (навушники), до 32 годин (з кейсом). Звичайно, точний час роботи залежить від інтенсивності та режиму навантаження. Для розмови по телефону та прослуховування музики цифри відрізнятимуться. При цьому під час відновлення заряду ваші вуха відпочиватимуть, що дуже корисно для слуху.

Наушники беспроводные HTC TWS2 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Наушники беспроводные HTC TWS2 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Наушники беспроводные HTC TWS2 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Наушники беспроводные HTC TWS2 Black

Тип дизайну вкладыши
Метод з'єднання беспроводные
Версія Bluetooth 5.1
Тип акустичної конструкції закрытые
Тип кріплення без крепления
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS, сенсорные, с активным шумоподавлением, с зарядным кейсом
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики Наушники беспроводные HTC TWS2 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Наушники беспроводные HTC TWS2 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Наушники беспроводные HTC TWS2 Black

Код товару: 173116
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195832
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 208794
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →