Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i Black

Код товару: 342397
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: OPPO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i Black

Найвищу свободу рухів та ідеальний звук подарують користувачам ТВС-навушники Oppo Enco Air 2i black. Зручна конструкція та мінімальна вага зовсім не обмежують рухи, гарнітура не заважає під час використання, при цьому стабільно фіксується у вушному каналі.

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i Black

 Конструкція та особливості дизайну

Бездротові навушники зручно носити навіть тривалий час, модель без кріплення. Вакуумні навушники зручно «сідають» у вушному каналі, створюючи першокласну звукоізоляцію.
 
Чорний колір зовнішніх елементів привертає увагу оточуючих та доповнює стильний зовнішній вигляд власника.
 
Якщо ви часто буваєте на свіжому повітрі, наприклад, тренуєтеся або вигулюєте вихованця, враховуйте, що це TWS-навушники з вологозахистом, здатні витримати невеликі частки вологи.
 
Технічні особливості TWS навушників Oppo Enco Air 2i black
Для чистоти звучання ТВС-навушники оснащені якісними динаміками. TWS-гарнітура зшумопоглинання, акустичне оформлення, а також інші параметри точно збалансовані, щоб ви могли насолоджуватися ідеальним звучанням та відсутністю зовнішніх шумів.
 
Змінити гучність, змінити трек або відповісти на дзвінок дозволяє зручне керування гаджетом.
 
Робота акумулятора та заряджання
Правда, маленькі габарити гарнітури Oppo Enco Air 2i black мають і зворотний бік - маленьку ємність АКБ. Проте це не проблема, беручи до уваги наявність зарядного кейсу із звичайною зарядкою. Він дозволить швидко поповнити заряд, крім того, велика ємність АКБ самого кейсу на тривалий період забезпечить ваші аксесуари енергією. Така батарея забезпечить декількаповних зарядів навушникам без зовнішніх джерел живлення. Після цього потрібно буде зарядити кейс через стандартний Type-C інтерфейс.
 
Період роботи пристрою після повної зарядки досить тривалий до 7 годин (навушники), до 28 годин (з кейсом). Звичайно, скільки саме пропрацює пристрій безпосередньо залежить від режиму навантаження. Для розмови по телефону та прослуховування музики цифри будуть різними. При цьому під час заряджання акумулятора ваші вуха відпочиватимуть, що дуже корисно для слуху.

Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i Black

Тип дизайну вакуумные
Метод з'єднання беспроводные
Версія Bluetooth 5.2
Тип акустичної конструкції закрытые
Тип кріплення без крепления
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS, влагозащитные, с активным шумоподавлением, с зарядным кейсом
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бездротові навушники OPPO Enco Air 2i Black

Код товару: 173095
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302016
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344258
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →