Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Перфоратор NOWA M 1400L

Код товару: 252049
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: NOWA
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Перфоратори Перфоратор NOWA M 1400L

Вертикальний (бочковий) електричний перфоратор NOWA M 1400L призначений для швидкого та ефективного виконання важких будівельних робіт.

Ціна: 2709 грн
шт

Опис товару Перфоратор NOWA M 1400L

Вертикальний (бочковий) електричний перфоратор NOWA M 1400L призначений для швидкого та ефективного виконання важких будівельних робіт: свердління отворів з ударною дією в цеглі, бетоні, природному камені, асфальті; довбання, розколювання та розпушування не надто міцних матеріалів: бетонних та цегляних конструкцій, асфальту, осадових гірських порід; свердління отворів без ударної дії у деревині, металі, кераміці, а також у різних синтетичних матеріалах; закручування та відкручування кріпильних виробів (шурупів, гвинтів, саморізів, конфірматів, дюбелів, болтів та гайок) із застосуванням спеціальних насадок. Модель має потужність (1400 Вт) та досить високу силу удару (3,5 Дж). Данамодель має три режими роботи: свердління з ударом, свердління без удару та удар без обертання. Реверс виконаний на щітковому сайті та гарантує довговічність використання. Частота ударів регулюється в межах 0-4000/хв, що дозволяє акуратно робити отвори в різних за структурою матеріалах, включаючи найделікатніші. Швидкість обертання шпинделя при цьому можна встановлювати в діапазоні від 0 до 800 об/хв. Патрон використовується стандарт SDS-plus. Максимальний діаметр свердління залежить від матеріалу, що обробляється: бетон - 26 мм. У комплект поставки перфоратора входять допоміжна рукоятка, міцний пластиковий кейс для зручності транспортування та зберігання інструменту, набір аксесуарів.

Перфоратор NOWA M 1400L Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Перфоратор NOWA M 1400L в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Перфоратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Перфоратори и купити Перфоратор NOWA M 1400L в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Перфоратор NOWA M 1400L

Влада 1400 Вт
Тип картриджа SDS-plus
Режими Свердління без удару, Свердління з ударом, Удар без обертання
Сила удару 3.5 Дж
Частота удару в хвилину 4000
додаткові характеристики Висока потужність
Посилений редуктор
Ключові риси Діаметр свердління 26 мм
Обладнання Перфоратор
Додаткова рукоятка
Упаковка
Інструкція
Гарантійний талон

* Технічні характеристики Перфоратор NOWA M 1400L можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Перфоратор NOWA M 1400L

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на NOWA M 1400L

Код товару: 126045
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224705
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119413
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →