Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Перфоратор Сталь П 28-9

Код товару: 244788
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: СТАЛЬ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Перфоратори Перфоратор Сталь П 28-9

Перфоратор має досить продуктивний двигун потужністю 950 Вт. Його зручне вертикальне розташування дозволяє з легкістю виконувати особливо складні завдання, наприклад, при роботі зі стелями (коли інструмент знаходиться над головою).

Ціна: 3397 грн
шт

Опис товару Перфоратор Сталь П 28-9

Потужний двигун Як інструмент побутового класу, перфоратор наділений досить продуктивним двигуном потужністю 950 Вт. Його зручне вертикальне розташування дозволяє з легкістю виконувати особливо складні завдання, наприклад, при роботі зі стелями (коли інструмент знаходиться над головою). Оптимальна сила удару Ідеальні характеристики сили удару в 4 Дж, сприяє простому видаленню старих кахлів, розбиванню стін, укосів або пророблянню пазів для розеток. Патрон SDS-Plus Перфоратор Сталь П 28-9 обладнується швидкозатискним патроном типу SDS-Plus для швидкої зміни робочих насадок. Заміна режиму роботи здійснюється за допомогою зручного перемикача, всього одним рухом, що значно полегшує процес переходу від одного завдання до іншого. Кейс у комплекті Всі пристрої разом з інструментом компактно укомплектовані в невеликий пластиковий кейс.

Перфоратор Сталь П 28-9 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Перфоратор Сталь П 28-9 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Перфоратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Перфоратори и купити Перфоратор Сталь П 28-9 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Перфоратор Сталь П 28-9

Влада 950 Вт
Тип картриджа SDS-Plus
Режими довбання, Свердління, свердління з ударом
Сила удару 4 Дж
Частота удару в хвилину 4000
додаткові характеристики Максимальний діаметр свердління бетону
28
Ключові риси вага 4 кг
Обладнання Допоміжна рукоятка, гайковий ключ, Документація, Інструкція, кейс, перфоратор

* Технічні характеристики Перфоратор Сталь П 28-9 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Перфоратор Сталь П 28-9

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Сталь П 28-9

Код товару: 224704
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 163255
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 143034
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →