Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Перфоратор Інтерскол П-26/800 ЕР

Код товару: 119413
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Интерскол
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Перфоратори Перфоратор Інтерскол П-26/800 ЕР

Тип патрона: SDS+
Максимальна швидкість обертання: 1250 об/хв
Частота ударів за хвилину: 5400

Ціна: 2881 грн
шт

Опис товару Перфоратор Інтерскол П-26/800 ЕР

 Хоча Інтерскол і не ділить свій інструмент на професійну та побутову лінійки, перфоратор П-26/800 ЕР є гідним представником професійного класу.


Підвищена потужність і покращена ергономіка, гумова поверхня основної рукоятки – все це дозволяє працювати довше, і з більшою продуктивністю. Щітковий реверс полегшує режим роботи колектора електродвигуна, продовжуючи його ресурс, а відсутність надкуркового прапорця перемикання реверсу позбавляє перфоратор від «дитячої» хвороби машин з електронним реверсом – перелому цього прапорця.


Легке та чітке перемикання режимів з додатковою фіксацією дозволяє використовувати перфоратор у різних якостях – в першу чергу, як перфоратор, а так само як дриль, встановивши в SDS-plus затискач перехідник із свердлильним патроном (придбається окремо), як потужний шуруповерт, затиснувши в свердлильному патроні біту або скориставшись спеціальним перехідником SDS-plus – шестигранник, як легкийвідбійного молотка, поставивши в затискач долото чи зубило. Механізм вибору положення робочого інструменту має 48 фіксованих положень, що легко дозволяє підібрати потрібний нахил зубила. Один інструмент поєднує три: перфоратор, дриль/шуруповерт та легкий відбійний молоток.

При виконанні деяких делікатних робіт, наприклад при свердлінні в кахельній плитці твердосплавним свердлом, допоможе регулювання частоти обертання, вона зменшує кількість обертів двигуна і зменшує енергію удару, дозволяючи акуратно пройти отвором плитку, а потім додати обертів для прискорення буріння отвору у стіні.

/>
Запобіжна муфта позбавить оператора від травм, а сам інструмент від поломки при несподіваному заклинюванні бура в шпурі, а гумовий електрошнур довжиною 4 метри дозволить нормально працювати не тягаючи за собою подовжувач. Для зручності перенесення та зберігання перфоратор комплектується кейсом.
 

Перфоратор Інтерскол П-26/800 ЕР Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Перфоратор Інтерскол П-26/800 ЕР в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Перфоратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Перфоратори и купити Перфоратор Інтерскол П-26/800 ЕР в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Перфоратор Інтерскол П-26/800 ЕР

Влада 800 Вт
Тип картриджа SDS+
Режими Свердління + удар
Удар
Свердління
Сила удару 3 Дж
Частота удару в хвилину 5400
додаткові характеристики 2.9 кг

* Технічні характеристики Перфоратор Інтерскол П-26/800 ЕР можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Перфоратор Інтерскол П-26/800 ЕР

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Інтерскол П-26/800 ЕР

Код товару: 291654
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161718
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219915
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →