Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Перфоратор Інтерскол П-45/1000 Е

Код товару: 119411
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Интерскол
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Перфоратори Перфоратор Інтерскол П-45/1000 Е

Тип патрона: SDS-Max
Максимальна швидкість обертання: 285 об/хв
Частота ударів за хвилину: 2400

Ціна: 8385 грн
шт

Опис товару Перфоратор Інтерскол П-45/1000 Е

Важкий та потужний інструмент, розрахований на роботу із серйозним оснащенням. Машина зацікавить насамперед професіоналів, яким доводиться стикатися з об'ємними роботами з бетону, кладки та інших подібних конструкцій. За рахунок перемикача режимів роботи інструмент поєднує дві функції.

По-перше, це просто великий перфоратор. Використовуючи режим обертання + удар, можна ефективно та швидко бурити глибокі отвори порівняно великого діаметру, недоступні для машин SDS-Plus. Зокрема, при виготовленні отворів для підрозетників цей перфоратор буде просто незамінний (на порядок швидше за «малюків» і не так важкий, як найпотужніші SDS-max).

По-друге, відключивши обертання,можна працювати в режимі відбійного молотка. Для машини цього класу посильною роботою буде: штроблення, видалення стяжки або штукатурки, старої плитки, руйнування цегляної кладки, виготовлення отворів у бетоні за умови попереднього отворів буріння за місцем майбутнього розлому. Щоб зробити роботу зручніше, передбачили можливість легкого повороту лопатки (у середньому положенні перемикача стовбур із оснащенням обертаються без зусиль, у положенні «довбання» вибраний кут фіксується). Вага інструменту чимала - 7,3 Кг, зате сильний удар (8,0 Дж) і міцна конструкція.

Пластикове облицювання корпусу не більше, ніж данина ергономіці: під нею міцний металевий корпус редуктора, до того жздатний ефективно розсіювати тепло, яке надміру утворюється при роботі компресійно-вакумного перфоратора. Наявність електронного блоку дозволяє плавно змінювати оберти бура від 170 до 285 об/хв і разом із ними силу удару. Це буває корисно при засвердлюванні, а також важливо при бурінні наскрізь (останні сантиметри отвору краще виконати з меншою потужністю, інакше перфоратор виб'є зі стіни великий шматок бетону, залишивши Про надійність і якість цієї професійної моделі свідчить той факт, що її виробляють у кооперації з компанією Freud (Іспанія), найбільший виробник професійного інструменту.

Перфоратор Інтерскол П-45/1000 Е Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Перфоратор Інтерскол П-45/1000 Е в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Перфоратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Перфоратори и купити Перфоратор Інтерскол П-45/1000 Е в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Перфоратор Інтерскол П-45/1000 Е

Влада 1005 Вт
Тип картриджа SDS-Max
Режими Удар
Сила удару 8 Дж
Частота удару в хвилину 2400
Ключові риси Макс. діаметр буріння: -буром до 45 мм -порожнистою коронкою до 100 мм
Частота вирішення: 170-285 об/хв
Частота ударів: 1400-2400 уд/хв
Енергія ударів: 8 Дж

* Технічні характеристики Перфоратор Інтерскол П-45/1000 Е можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Перфоратор Інтерскол П-45/1000 Е

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Інтерскол П-45/1000 Е

Код товару: 142499
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 20228
На замовлення, 1-3 дні
Sparky BP 330CE 9632 грн
Код товару: 258947
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →