Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Перфоратор Інтерскол П-24/700 ЕР

Код товару: 119414
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Интерскол
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Перфоратори Перфоратор Інтерскол П-24/700 ЕР

Тип патрона: SDS+
Максимальна швидкість обертання: 1240 об/хв
Частота ударів за хвилину: 5080

Ціна: 2408 грн
шт

Опис товару Перфоратор Інтерскол П-24/700 ЕР

 Перфоратор П-24/700ЕР — легка трирежимна машина, оснащена ударним механізмом компресійно-вакуумного типу і буксою SDS-Plus. Компонування інструменту традиційне, дрелеподібне, з горизонтальним розташуванням двигуна. Потужність двигуна 720 Вт достатня для пророблення отворів до 24 мм у бетоні, а сила удару 2,6 Дж дозволяє зробити це швидко. Поєднання таких якостей робить перфоратор практично ідеальним для легких універсальних робіт професіоналам, наприклад електрикам, яким часто потрібно бурити отвори під дюбелі. Цьому сприяє і обмежувач глибини буріння, який легко і швидко дозволяє здійснювати серійне буріння однакових шпурів.глибини. У той же час, за потреби, перфоратор дозволяє зробити нескладні довбалі роботи.

Перфоратор оснащений захисною муфтою, яка спрацьовує при заклинюванні бура, захищаючи машину та оператора. Букса-автомат полегшує заміну бура, немає необхідності відтягувати муфту букси при встановленні бура, досить просто вставити бур у буксі, і повернути його з натиском. Зручний перемикач режиму додаткової фіксації дозволяє впевнено вибирати режим роботи. Кнопка з маховиком регулювання швидкості дає можливість працювати як із встановленням швидкості при бурінні крихких матеріалів, так і змінювати швидкість безпосередньо в роботі, що дуже зручно дляакуратного забурювання отворів.

Блокування відключення дозволяє полегшити буріння глибоких прохідних отворів, при цьому немає необхідності утримувати кнопку натиснутою, досить просто заблокувати її. Щіточний реверс збільшує ресурс роботи електродвигуна, дозволяючи отримати велику потужність від нього як при прямому обертанні, так і при зворотному, ця особливість дозволяє впевненіше витягувати бур у разі його заклинювання в шпурі (момент на прямому і зворотному обертанні однаковий). Чотириметровий шнур живлення в гумовій ізоляції робить роботу перфоратором ще зручнішим — набагато рідше потрібен подовжувач.

Перфоратор Інтерскол П-24/700 ЕР Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Перфоратор Інтерскол П-24/700 ЕР в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Перфоратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Перфоратори и купити Перфоратор Інтерскол П-24/700 ЕР в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Перфоратор Інтерскол П-24/700 ЕР

Влада 720 Вт
Тип картриджа SDS+
Режими Свердління + удар
Удар
Свердління
Сила удару 2.6 Дж
Частота удару в хвилину 5080
додаткові характеристики Електронне регулювання обертів
Передустановка кутового положення
Запобіжна муфта

* Технічні характеристики Перфоратор Інтерскол П-24/700 ЕР можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Перфоратор Інтерскол П-24/700 ЕР

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Інтерскол П-24/700 ЕР

Код товару: 213819
На замовлення, 1-3 дні
Grand ПЕ-1700 2451 грн
Код товару: 224263
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217042
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →