Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Телескоп National Geographic 50/600 Refractor AZ Yellow

Код товару: 168617
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: National Geographic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Телескопи Телескоп National Geographic 50/600 Refractor AZ Yellow

Тип конструкції: рефрактор
Апертура об'єктива (D): 50 мм
Фокусна відстань: 600 мм
Монтування: азимутальне

Ціна: 3440 грн
шт

Опис товару Телескоп National Geographic 50/600 Refractor AZ Yellow

Телескоп National Geographic 50/600 AZ — відмінний подарунок, здатний захопити вашу дитину, продемонструвавши на власні очі рельєфи Місяця, а також планети Сонячної Системи та зацікавити астрономією, як наукою на початковому етапі. Ця модель має оптичні характеристики, що відповідають телескопу початкового рівня, а простота конструкції дозволяє користуватися ним дітям, починаючи з 6-річного віку. Широкий набір додаткових окулярів дає можливість проводити як наземні спостереження, так і спостерігати планети Сонячної системи.

Ця модель рекомендується дітям, починаючи з 6-річного віку, та відповідає запитам молодого астронома. Телескоп із ручним керуванням National Geographic 50/600 Refractor AZYellow оснащений достатньою оптикою для спостереження кратерів на Місяці діаметром 8 км, зірок слабкого світіння (до 10.5 зіркових величин), Сатурна, Урана і Нептуна у вигляді зірок, полярних шапок Марса. Навіть туманності, що знаходяться на відстані до 1500 світлових років, стануть доступні оку дитини у вигляді світлих концентрованих плям. Також телескоп підходить і для ландшафтних спостережень, спостережень за міськими пам'ятками.

Телескоп комплектується азимутальним монтуванням, яке простіше в управлінні і менше за вагою, в порівнянні з екваторіальним, що не мало важливо для дитини. Для більшої простоти управління монтування забезпечене важелем для повороту та нахилу труби. За допомогою труби,встановленого на дане монтування, можна спостерігати як за наземними, так і за небесними об'єктами. Діагональне дзеркало і обертальна лінза, що входять в комплект, змінюють хід променів на 90°, дозволяючи спостерігати правильне зображення наземних об'єктів, і об'єктів, що знаходяться на значній висоті над горизонтом.

Варто відзначити, що дана модель має в комплектації фільтр місячний, що дозволяє отримати більш контрастні зображення Місяця. Наявність оптичного шукача 5х24 допоможе успішно наводити телескоп на потрібний об'єкт. Дізнатися розташування астрономічних об'єктів допоможе поворотна карта зоряного неба та комп'ютерна програма Stellarium.

Телескоп National Geographic 50/600 Refractor AZ Yellow Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Телескоп National Geographic 50/600 Refractor AZ Yellow в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Телескопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Телескопи и купити Телескоп National Geographic 50/600 Refractor AZ Yellow в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Телескоп National Geographic 50/600 Refractor AZ Yellow

Відстань фокусування, мм 600 мм
Оптичний дизайн рефрактор
Кріплення азимутальна
додаткові характеристики Видошукач: оптичний 5 x 24 мм
Місячний фільтр
Діагональне дзеркало
Лінза, що обертає 1.5x
Програмне забезпечення Stellarium

* Технічні характеристики Телескоп National Geographic 50/600 Refractor AZ Yellow можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Телескоп National Geographic 50/600 Refractor AZ Yellow

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на National Geographic 50/600 Refractor AZ Yellow

Код товару: 263271
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154083
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 184815
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →