Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Телескоп National Geographic 50/600 AZ

Код товару: 184815
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: National Geographic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Телескопи Телескоп National Geographic 50/600 AZ

Тип конструкції: рефрактор
Апертура об'єктива (D): 50 мм
Фокусна відстань: 600 мм
Монтування: азимутальне
Максимальне корисне збільшення: 100 x

Ціна: 4085 грн
шт

Опис товару Телескоп National Geographic 50/600 AZ

 Телескоп National Geographic 50/600 AZ — чудовий подарунок, здатний захопити вашу дитину та зацікавити астрономією як наукою. Дана модель має відмінні оптичні характеристики для телескопа початкового рівня, а простота конструкції дозволяє користуватися ним дітям, починаючи з 6-річного віку. Широкий набір додаткових окулярів дає можливість спостерігати як за міськими пам'ятками, так і планетами Сонячної системи.

 
Телескоп з ручним управлінням National Geographic 50/600 AZ оснащений достатньою оптикою для спостереження кратерів на Місяці діаметром 8 км, зірок слабкого світіння (до 10.5 зіркових величин), Сатурна, Урана і Нептуна у вигляді зірок, полярних шапок Марса. Навітьтуманності, що знаходяться на відстані до 1500 світлових років, стануть доступні оку дитини у вигляді світлих концентрованих плям. З рівним успіхом телескоп може використовуватися для спостереження міських визначних пам'яток з відстаней.
 
Телескоп комплектується азимутальним монтуванням, яке простіше в управлінні і менше за вагою, порівняно з екваторіальним, що не мало важливо для дитини. З її допомогою можна спостерігати як за наземними, так і за небесними об'єктами. Діагональне дзеркало, що входить до комплекту, змінює хід променів на 90° і дозволяє зручно спостерігати об'єкти, що знаходяться на значній висоті над горизонтом.
 
Слід зазначити, що на відміну від багатьохдитячих телескопів для початкової астрономії, дана модель має стандартний посадковий діаметр окулярів та стандартні окуляри діаметром 1.25 дюйма (31.75 мм). А значить з цим мікроскопом ви зможете використовувати додаткові якісні окуляри для отримання проміжних збільшень і великих кутів огляду. Наявність оптичного шукача 5х24 допоможе наводити телескоп на потрібний об'єкт. Окрім трьох стандартних окулярів в комплект поставки входить місячний фільтр, один з найкращих програмних продуктів — віртуальний планетарій Stellarium на CD, карта зоряного неба для визначення місця розташування небесних тіл і набір матеріалів, що допоможе захопити дитину астрономією.

Телескоп National Geographic 50/600 AZ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Телескоп National Geographic 50/600 AZ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Телескопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Телескопи и купити Телескоп National Geographic 50/600 AZ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Телескоп National Geographic 50/600 AZ

Відстань фокусування, мм 600 мм
Оптичний дизайн Рефрактор
Комп'ютерне керівництво ні
Кріплення Азімутальна
додаткові характеристики Роздільна здатність: 2.28 угл.сек
Проникна здатність: 11 зв.
Світлосила: 1/12

* Технічні характеристики Телескоп National Geographic 50/600 AZ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Телескоп National Geographic 50/600 AZ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на National Geographic 50/600 AZ

Код товару: 283527
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158428
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 192827
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →