Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Телескоп Acuter Newton 50mm

Код товару: 168153
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Acuter
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Телескопи Телескоп Acuter Newton 50mm

Складність: для початківців
Тип: рефлектори
Тип монтування: азимутальна
Апертура: 50 мм
Максимальне збільшення: 100 x
Фокусна відстань: 200 мм
Світлосила: 4
Гранична зіркова величина: 10.4 m
Посадковий діаметр фокусувального вузла: 1,25"

Ціна: 3096 грн
шт

Опис товару Телескоп Acuter Newton 50mm

Освітній телескоп системи Ньютона не тільки дозволяє проводити прості спостереження найяскравіших об'єктів у небі, а й показує сам принцип роботи телескопів системи Ньютона. Завдяки трубі з бічним отвором ми можемо зазирнути усередину, аналізуючи принцип роботи дзеркального телескопа. Пристрій добре працює у школі як інструмент, який покаже учням, як працює система Ньютона. З його допомогою можна легко зрозуміти, чому зображення в дзеркальному телескопі інвертовано.

Телескоп є дуже хорошим вибором для початківців астрономічних ентузіастів, включаючи дітей, які зможуть бачити найяскравіші та найвідоміші об'єкти нічного неба, незалежно відпори року. Телескоп дозволяє почати спостерігати за небом прямо з коробки. У комплекті з телескопом йде 10 мм окуляр, що забезпечує 20-кратне збільшення, що є оптимальним збільшенням для такого розміру телескопа. На телескоп використовується стандартне кріплення окуляра діаметром 1,25"

Досить унікальним та цікавим доповненням є проекційний окуляр, який дає можливість спостерігати найяскравіші об'єкти у невеликий проекційний екран. (стосується денних спостережень та Місяця). Регулювання фокусування в телескопі здійснюється шляхом загвинчування або вилучення окуляра. Телескоп може бути встановлений не тільки на комплектний невеликий штатив, а й на будь-який фотоштатив.стандартним гвинтом 1/4"

Телескоп Acuter Newton 50mm Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Телескоп Acuter Newton 50mm в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Телескопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Телескопи и купити Телескоп Acuter Newton 50mm в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Телескоп Acuter Newton 50mm

Відстань фокусування, мм 200
Оптичний дизайн Рефлектор
Комп'ютерне керівництво Ні
Кріплення Азімутальна

* Технічні характеристики Телескоп Acuter Newton 50mm можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Телескоп Acuter Newton 50mm

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Acuter Newton 50mm

Код товару: 263271
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154083
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 184815
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →