Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Mpow HC5 Black/Gold

Код товару: 284264
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mpow
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Mpow HC5 Black/Gold

Компанія Mpow пропонує вам чудовий продукт для вашого гаджета. Ви і ваша родина завжди буде задоволена покупкою від виробника Mpow, адже це якісний, надійний і стильний продукт. Bluetooth гарнітура Mpow HC5 Bluetooth Headset задовольнить усі ваші бажання і служитиме вірою та правдою не один десяток років.

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару Навушники Mpow HC5 Black/Gold

 У гарнітурі застосовано активну технологію зниження навколишнього шуму за допомогою спеціального подвійного мікрофона. Підходить для комфортного використання в приміщеннях з підвищеним шумом - для колл-центру, дзвінків по Skype, використання в офісі, водіїв і т.д. 22 години в режимі розмови / 200 години в режимі очікування на одну зарядку в умовах бездротового зв'язку. Стан батареї відображатиметься на пристроях iOS, Android. Більш комфортна та збільшена подушка амбюшура забезпечує комфортне носіння. Мікрофон, що регулюється на 270°, краще вловлює Ваш голос і дає можливість носити гарнітуру на правому або лівому вусі. Bluetooth – з'єднується з будь-яким пристроєм, на будь-якій операційній системі за протоколом Bluetooth. Робоча відстань до 15 метрів. Multipoint-можливість одночасного підключення двох пристроїв (смартфонів) Характеристики: Стандарт Bluetooth: V5.0 Діапазон Bluetooth: до 15 м Вага гарнітури: 308 г Час очікування: 200 годин Час зарядки гарнітури: 2 ч

Навушники Mpow HC5 Black/Gold Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Mpow HC5 Black/Gold в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Mpow HC5 Black/Gold в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Mpow HC5 Black/Gold

Тип Bluetooth гарнітура
Тип дизайну Накладні
Метод з'єднання microUSB
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип кріплення Дужка
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Підтримка Multipoint
Шумопридушення
Забарвлення Чорний, золотий

* Технічні характеристики Навушники Mpow HC5 Black/Gold можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Mpow HC5 Black/Gold

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mpow HC5 Black/Gold

Код товару: 154585
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244815
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 292541
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →