Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Mpow HC5 Black

Код товару: 284263
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mpow
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Mpow HC5 Black

Компанія Mpow пропонує вам чудовий продукт для вашого гаджета. Ви і ваша родина завжди буде задоволена покупкою від виробника Mpow, адже це якісний, надійний і стильний продукт. Bluetooth гарнітура Mpow HC5 Bluetooth Headset задовольнить усі ваші бажання і служитиме вірою та правдою не один десяток років.

Ціна: 2064 грн
шт

Опис товару Навушники Mpow HC5 Black

 У гарнітурі застосовано активну технологію зниження навколишнього шуму за допомогою спеціального подвійного мікрофона. Підходить для комфортного використання в приміщеннях з підвищеним шумом - для колл-центру, дзвінків по Skype, використання в офісі, водіїв і т.д. 22 години в режимі розмови / 200 години в режимі очікування на одну зарядку в умовах бездротового зв'язку. Стан батареї відображатиметься на пристроях iOS, Android. Більш комфортна та збільшена подушка амбюшура забезпечує комфортне носіння. Мікрофон, що регулюється на 270°, краще вловлює Ваш голос і дає можливість носити гарнітуру на правому або лівому вусі. Bluetooth – з'єднується з будь-яким пристроєм, на будь-якій операційній системі за протоколом Bluetooth. Робоча відстань до 15 метрів. Multipoint-можливість одночасного підключення двох пристроїв (смартфонів) Характеристики: Стандарт Bluetooth: V5.0 Діапазон Bluetooth: до 15 м Вага гарнітури: 308 г Час очікування: 200 годин Час зарядки гарнітури: 2 ч

Навушники Mpow HC5 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Mpow HC5 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Mpow HC5 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Mpow HC5 Black

Тип Bluetooth гарнітура
Тип дизайну Накладні
Метод з'єднання microUSB
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип кріплення Дужка
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Підтримка Multipoint
Шумопридушення
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники Mpow HC5 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Mpow HC5 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mpow HC5 Black

Код товару: 225903
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244722
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252141
На замовлення, 1-3 дні
KZ Z1 TWS Green 2107 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →