Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники KZ Z1 TWS Green

Код товару: 252141
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: KZ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники KZ Z1 TWS Green

Тип навушників Вакуумні Діапазон частот навушників 20-20000 Вага Вуха навушників: 10 г (обидва вуха) Вага зарядного пристрою: 50 г

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару Навушники KZ Z1 TWS Green

 Ключові особливості: - Динамічні навушники - 10 мм драйвери - Зарядний кейс на 400 мАг - Кодеки: AAC, SBC - Технологія XUN зі специфічною камерою Вважаєте, неможливо отримати навушники з якісним звучанням за невисоку ціну? І даремно! Бренд Knowledge Zenith або скорочено KZ пишається своєю новою лінійкою bluetooth навушників. Так як у ній поєднуються висока якість виконання, ергономічність та скромна ціна. Дизайн Бездротові навушники KZ Z1 зустрічають нас стильним зарядним кейсом, який має приємне матове покриття та логотип виробника на кришці. Корпус навушників продуманий до дрібниць, щоб залишатися у вашому вусі, чим би ви не займалися: спортом, прогулянкою, роботою, активним відпочинком. ВониДосить легкі, кожен важить близько 5 гр. Завдяки конструкції спеціальної форми та особливої ​​технології виготовлення навушники не тільки зручні, але й забезпечують точне розташування кожного елемента усередині для ідеальної роботи. Функціонал Не кожна модель TWS навушників може похвалитися 10-міліметровими динаміками. Але KZ пішли ще далі. Ми отримали динамічний динамік XUN 10 мм, якого ви не побачите в інших навушниках. Таке рішення подарує надзвичайно збалансовані низькі, середні та високі частоти передачі всіх деталей композиції. До того ж KZ Z1 підтримують кодеки стиснення AAC і SBC. Завдяки новітньому Bluetooth 5.0 відстань передачі може бути до 10 м, але залишатися стабільною. Пасивнешумопридушення буде корисним, коли ви приймаєте дзвінок, а дизайн із повністю сенсорним керуванням спрощує роботу. Просто доторкніться до навушника, щоб відповісти на дзвінок або поставити пісню на паузу. Особливості У цих навушниках TWS є ігровий режим з низькою затримкою. У ньому ви будете насолоджуватися низькою затримкою звуку та високою продуктивністю під час ігор, а також під час перегляду фільмів та відеороликів. Геймерам обов'язково сподобається! Після входу в гру натисніть 3 рази на сенсорну кнопку, щоб увімкнути ігровий режим. Підсумок Динамічні навушники з 10-мм драйверами подарують вам баланс ергономіки та функціональності. Чисте та об'ємне звучання, близько двох годин безперервної роботи від однієїзарядки та 5 дозарядок від кейсу. KZ Z1 принесе вам позитивні враження та новизну навіть у “заслуханих” композиціях.

Навушники KZ Z1 TWS Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники KZ Z1 TWS Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники KZ Z1 TWS Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники KZ Z1 TWS Green

Тип Навушники для телефону
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Бездротові
Тип кріплення Внутрішньоканальні
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Час роботи: 2-3 години
Час зарядки: близько 2:00.
Радіус дії: до 10 метрів
Місткість зарядного блоку 400 мАг, ємність навушника 30 мАг.
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники KZ Z1 TWS Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники KZ Z1 TWS Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KZ Z1 TWS Green

Код товару: 218556
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303746
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303747
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →