Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Purple

Код товару: 244815
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: KZ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Purple

Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Purple відрізняються зміненим дизайном та повністю перетюнінгованим звуком. Звук досить м'який та прозорий, добре збалансований та має непоганий рівень натуральності.

Ціна: 2064 грн
шт

Опис товару Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Purple

Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Purple відрізняються зміненим дизайном та повністю перетюнінгованим звуком.
 
У кожному навушнику KZ ZS10 Pro є наступна конфігурація драйверів: 2 арматурних драйвера 30095 для високих частот, 2 арматурних драйвера 50060 для середніх, 1 динамічний драйвер для низьких частот і подвійний динамічний магнітний блок Tesla втор.
 
Дана конфігурація начинки навушників дозволяє відтворювати величезний діапазон частот - від 7 Гц до 40000 Гц, Звук досить м'який і прозорий, добре збалансований і має непоганий рівень натуральності. Цьому, частково, сприяє вбудована плата PCB (поділу частот), що забезпечує правильнустикування частотних діапазонів.
 
Головним фактором, що виділяє їх з безлічі продуктів конкурентів, є їхня універсальність. Вони підходять для прослуховування та електронної музики та вокально-інструментальних композицій. Гібридні навушники Knowlege Zenith KZ ZS10 Pro - ідеальні перші HiFi різножанрові навушники.
 
Фейсплейт корпусу гібридних навушників KZ ZS10 Pro виготовлений із полірованого алюмінію, а внутрішня частина корпусу - із прозорого пластику. Поєднання цих матеріалів надає навушникам елегантності та неповторності, а також практичності та довговічності.
 
Ергономічний дизайн навушників дозволяє зручно "сидіти" практично в будь-якій вушнійраковині. При тривалому носінні не викликають відчуття дискомфорту і надійно розташовуються у вусі навіть за інтенсивних вправ. Подовжений звуковод та анатомічний корпус сприяють створення непоганого рівня пасивної шумоізоляції, що забезпечує комфорт при прослуховуванні музики.
 
Навушники KZ ZS10 Pro мають знімний кабель, що відкриває для меломанів додаткову можливість модернізації під свої вимоги (хоча і комплектний кабель 6N OFC перетином 0,75 мм відмінно справляється зі своєю функцією). Кабель має 2-контактний позолочений роз'єм. Особлива конструкція слота для підключення кабелю забезпечує надійний захист від механічних пошкоджень контактів та продовжує їхтермін служби.
 
В кабель інтегрований блок керування з вбудованим мікрофоном, тому дані навушники також можна використовувати як гарнітуру. Клавіша блоку керування має функцію відповіді на дзвінок, завершення дзвінка, перегортання треків вперед/назад, паузи/запуску відтворення, а також виклику голосового помічника (залежить від девайса, до якого підключено навушники).
 
Завдяки знімному кабелю гібридні навушники KZ ZS10 Pro можуть легко перетворитися з дротових навушників у Bluetooth. Для цього компанія Shenzhen Yuanze Electronic Co. Ltd випускає високоякісні кабелі із вбудованою батареєю (так звані шнурки), які мають модуль Bluetooth версії 5.0 та підтримують кодекАптх.

Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Purple Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Purple в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Purple в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Purple

Тип Вакуумні
Тип дизайну Бездротові
Метод з'єднання Провідні
Версія Bluetooth Bluetooth версія 5.0
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення З кріпленням на вухах
Дизайн випромінювача Гібридний
Додатково Додаткові можливості:
Регулювання гучності
Управління плейлистом
Відповідь на дзвінок
Завершення дзвінка
Виклик помічника

особливості:
5 драйверів у кожному навушнику
Знімний кабель
Вбудований мікрофон
Драйвер: 4BA + 1DD
Імпеданс: 30 Ом
Чутливість: 111 дБ
Діапазон частот, що відтворюються: 7-40000 Гц
Роз'єм кабелю: 3.5 мм
Довжина кабелю: 125 см
Забарвлення Фіолетовий

* Технічні характеристики Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Purple можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Purple

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KZ ZS10 Pro з мікрофоном Purple

Код товару: 225903
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244722
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252141
На замовлення, 1-3 дні
KZ Z1 TWS Green 2107 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →