Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушарки для овочів та фруктів MPM Product MSG-02

Код товару: 63987
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MPM
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушарки для овочів та фруктів Сушарки для овочів та фруктів MPM Product MSG-02

Управління електронне Потужність 400 Вт Кількість секцій 5 Тип сушіння конвективна Продукти для сушіння в'ялення м'яса, гриби, зелень, овочі, фрукти, хліб, ягоди

Ціна: 2408 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Сушарки для овочів та фруктів MPM Product MSG-02

 Конвективне сушіння MPM MSG-02 потужністю 400 Вт має 5 секцій, висоту яких можна регулювати. Секції прозорі, що дає змогу спостерігати за процесом. Сушіння призначена для таких продуктів як овочі, фрукти, ягоди, зелень, гриби, хліб, підійде для в'ялення м'яса. Має 3 швидкісні режими, діаметр лотка становить 33 см. Верхнє розташування нагрівального елемента та управління.

Сушіння MPM MSG-02 – це відмінна модель високоякісної техніки для кухні, яка призначена для заготівлі найрізноманітніших продуктів рослинного виробництва, а також в'ялення м'яса методом ефективної сушіння сушіння. Даний пристрій має п'ять секцій з діаметром лотка 33 см і три швидкісні.режиму. Абсолютно прозорі секції, виконані з високоякісного пластику, дозволяють з цікавістю спостерігати за процесом зневоднення, а можливість регулювання висоти секцій дасть змогу завантажувати продукти різної величини. Сушка MPM Product MSG-02 має електронне управління з верхнім нагрівальним елементом, при цьому максимальна потужність даного пристрою становить 400 Вт.
Сушарка для овочів та фруктів MSG-02 – це інноваційна та надзвичайно корисна техніка, яка допоможе зберегти вітаміни та мікроелементи, смак та неповторний аромат багатьох продуктів, серед яких: ягоди та фрукти, зелень, гриби та овочі. Завдяки легкому та приємному процесузаготівлі, зібраний урожай збережеться у найкращому вигляді. Ваша сім'я буде забезпечена здоровою їжею цілий рік.

Сушарки для овочів та фруктів MPM Product MSG-02 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушарки для овочів та фруктів MPM Product MSG-02 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушарки для овочів та фруктів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушарки для овочів та фруктів и купити Сушарки для овочів та фруктів MPM Product MSG-02 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушарки для овочів та фруктів MPM Product MSG-02

Потужність 400
Кількість ярусів 5
Кількість режимів 1
Матеріал корпусу пластик
Регулювання температури ні
Тип механізму електронне
Продукти для сушіння овочі, фрукти, ягоди, зелень, гриби, хліб, в'ялення м'яса
Особливості, додаткові характеристики терморегулятор, регулювання висоти секцій
Габарити діаметр 330 мм
Вага 3 кг
Колір білий

* Технічні характеристики Сушарки для овочів та фруктів MPM Product MSG-02 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушарки для овочів та фруктів MPM Product MSG-02

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MPM Product MSG-02

Код товару: 348580
На замовлення, 1-3 дні
Hagsen DR420 2451 грн
Код товару: 207803
На замовлення, 1-3 дні
Zelmotor 610.0 2494 грн
Код товару: 158735
На замовлення, 1-3 дні
Ariete 616 2623 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →