Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-3

Код товару: 205699
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: МЛИН-ОК
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вигадки Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-3

Зернодробилка-корморізка • силовий привід: електродвигун (від мережі) • продуктивність: до 240 965/100/240 кг/год.

Ціна: 6665 грн
шт

Опис товару Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-3

Зернодробилка-корморізка МЛИН-ОК МЛИН-3 (36675) - це інструмент, який стане незамінним помічником при подрібненні зерна, кукурудзи або стебла. Завдяки такому агрегату користувач може бути повністю впевнений, що корм є екологічно чистим та містить усі необхідні елементи для зростання тварин чи птахів. Модель має компактну конструкцію невеликої ваги, яка може поміститися в будь-якому приміщенні. Її можна використовувати для подрібнення різних видів злаків, зокрема рису, арахісу, ячменю, бобів, кукурудзи, а також стручків перцю. Для можливості подрібнення качанів кукурудзи є спеціальна труба. Двигун з мідною обмоткою 2500 Вт та 2800 об/хв здатний забезпечитиоптимальну роботу Млин-ОК Млин-3 (36675), він надійний і довговічний. Також варто звернути увагу на продуктивність для обробки зерна 240 кг/годину, для кукурудзи 100 кг/годину та для подачі стебла 65 кг/годину. При цьому на виході будуть дрібні і рівномірні частинки. Додатково в комплекті є 4 сита для зручного регулювання фракції помелу.

Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-3 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-3 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вигадки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вигадки и купити Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-3 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-3

Тип Зернодробилка-корморізка
Влада 2500
Обробка Продукція переробки: зерно, качани кукурудзи, стебельчастий корм. Тихий у роботі, чудова витривалість, великий термін служби. Мідна обмотка двигуна. У комплекті 4 сита.
додаткові характеристики Продуктивність, кг/год:
до 240 965/100/240)
Вага 23,5

* Технічні характеристики Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-3 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-3

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на МЛИН-ОК МЛИН-3

Код товару: 177017
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176980
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 205700
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →