Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-2

Код товару: 205698
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: МЛИН-ОК
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вигадки Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-2

Зернодробилка-корморізка • силовий привід: електродвигун (від мережі) • продуктивність: 180 кг/год.

Ціна: 6321 грн
шт

Опис товару Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-2

Потужна побутова зернодробилка-корморізка МЛИН-ОК МЛИН-2 (36674) для подрібнення кормів для домашніх тварин та підсобного господарства легко впорається з будь-яким поставленим завданням, зокрема переробкою кукурудзи та різновидного стеблового корму. Дана модель має споживану потужність 1800 Вт та продуктивність 180 кг/год. При цьому потужний двигун із мідною обмоткою забезпечує тривалий термін служби. У комплекті постачання йде чотири сита з отворами різних діаметрів, що допоможе переробляти зернові культури у необхідні фракції. Додатково Млин-ОК Млин-2 (36674) комплектується пластиковим бункером на 5 літрів спеціальної конструкції, за рахунок чого завантаження зерна, рису, гороху, арахісу, ячменю стає більш ефективним. Багатофункціональна зернодробилка має невелику вагу 21,3 кг та малі габарити 400х295х750 мм, що не складе труднощів у виборі місця для зберігання.

Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-2 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-2 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вигадки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вигадки и купити Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-2 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-2

Тип Зернодробилка-корморізка
Влада Потужність двигуна, кВт:
1,8
Обробка Продукція переробки: зерно, рис, горох, арахіс, ячмінь. Тихий у роботі, чудова витривалість, великий термін служби. Мідна обмотка двигуна. У комплекті 4 сита.
додаткові характеристики 400х295х750
Вага 21,3

* Технічні характеристики Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-2 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кормоподрібнювач МЛИН-ОК МЛИН-2

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на МЛИН-ОК МЛИН-2

Код товару: 205699
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 177017
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176980
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →