Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кондиціонер Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O

Код товару: 249346
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Midea
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кондиціонери Кондиціонер Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O

Кондиціонер Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O - серія з оригінальним плавним дизайном внутрішнього блоку, із зовнішнім блоком у стилі діамант, екологічним фреоном R32, з функцією wi-fi ready та сучасним стильним пду.

Ціна: 45408 грн
шт

Опис товару Кондиціонер Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O

Кондиціонер Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O - серія з оригінальним плавним дизайном внутрішнього блоку, із зовнішнім блоком у стилі діамант, екологічним фреоном R32, з функцією wi-fi ready та сучасним стильним ПД. >
 
Кондиціонер MIdea
У Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O вдало поєднуються стильний дизайн, інноваційні технології, висока функціональність та доступна ціна. Кондиціонер здатний швидко охолодити або нагріти повітря та ефективно працює у різних погодних умовах, забезпечуючи комфортний мікроклімат у приміщенні без прив'язки до погоди за вікном. Кондиціонер працює в режимі охолодження за зовнішньої температури до +50 градусів, в режимі обігріву - при температурі зовні до -15 градусів. У кондиціонер можебути опціонально встановлений Wi-Fi модуль, який дасть змогу дистанційно керувати роботою за допомогою мобільного гаджета.
 
Стоп цвіль
Алюмінієвий теплообмінник Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O покритий гідрофільним шаром, який видаляє конденсат із внутрішнього блоку і не дозволяє утворюватися плісняві та грибкам на внутрішніх поверхнях. Система самоочищення також зупиняє розвиток цвілі. Для цього після вимкнення кондиціонера вентилятор продовжує працювати протягом декількох хвилин до повного осушення теплообмінника. В результаті всі внутрішні поверхні залишаються сухими та чистими.
 
Чисте повітря
Повітряний фільтр високої щільності очищає ідезодорує повітря в кімнаті, ефективно затримуючи пил, неприємні запахи, поширені алергени, роблячи атмосферу чистою та здоровою.
 
Функція самодіагностики
Кондиціонер Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O має функцію самодіагностики, яка автоматично відстежує та діагностує проблеми у роботі на ранньому етапі. Функція самодіагностики сприяє ефективній стабільній роботі обладнання протягом тривалого часу. Так, якщо виявлено витік холодоагенту, на дисплеї внутрішнього блоку з'явиться код помилки «ЕС». Це допоможе захистити компресор від серйозної поломки.
 
Ефективна робота
Режим «Turbo» здійснює максимально швидкеохолодження або обігрів повітря для створення комфортних умов у приміщенні за лічені хвилини. Режим осушення перешкоджає утворенню вогкості та затхлості в кімнаті, при його включенні з повітря видаляється зайва волога. Нічний режим створює комфортні умови для повноцінного відпочинку: у кімнаті підтримується оптимальна температура та вологість, при цьому кондиціонер працює практично безшумно.
 
Функція «Слідкуй за мною»
Пульт дистанційного керування вмонтовано високоточний датчик температур, який подає сигнал процесору у внутрішньому блоці, і кондиціонер оперативно реагує на зміни температури в зоні знаходження пульта.
 
Підтримкапостійної температури
Ця функція стежить за тим, щоб температура в будинку знаходилася близько +8 градусів. Виїжджаючи у тривалу відпустку або консервуючи дачу на зиму, використовуйте функцію підтримки температури, щоб не допустити промерзання стін та водопроводу в будинку.
 
Інверторна технологія
Застосування сучасної інверторної технології підвищує ефективність роботи системи за значного зниження енергоспоживання. Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O має м'який старт, він видає мінімум шуму та вібрації навіть при роботі на високих обертах.

Кондиціонер Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кондиціонер Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кондиціонери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кондиціонери и купити Кондиціонер Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кондиціонер Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O

Тип кондиціонування Настінний
Рекомендована зона кімнати (M2) До 65 м²
Режими роботи Вентиляція, Обігрів, Осушення, Охолодження, Турборіжим
Рівень шуму, БД Рівень шуму внутрішнього блоку: 46 – 34.50 дБ
Рівень шуму зовнішнього блоку: 60 дБ
Тип холодоагенту R32
Фаза Однофазний
Холодне виробництво, KW 2.110 – 8.210 кВт
Виробництво тепла, KW 1.550 – 8.210 кВт
Максимальна тривалість комунікацій Максимальний перепад висот між блоками: 20 м
Максимальна довжина труб: 30 м
Пульт дистанційного керування Є
Таймер Є
Розміри внутрішнього блоку, CM Габарити внутрішнього блоку (ШхВхГ): 1083x336x244 мм/вага - 13.6 кг
Розміри зовнішньої одиниці, см Габарити віконного/зовнішнього блоку (ШхВхГ): 955x673x342 мм/вага – 43.9 кг
Інші функції та функції Функції:
інверторне керування
автовибір режиму роботи
таймер
нічний режим
авторестарт
чергове опалення
самоочищення
самодіагностика
I Feel (пульт із датчиком температури)

Додатково:
Панель, що легко миється
Запобігання обдуву холодним повітрям у режимі тепла
Функція Midea AC 1 Вт у режимі очікування
Антикорозійне покриття теплообмінника
Функція пам'яті положення жалюзі після вимкнення внутрішнього блоку
Вага фреону Вага: 1.45 кг
Світлодіодний дисплей
Виявлення витоку холодоагенту
Фільтр високої
Мінімальна температура для роботи кондиціонера в режимі нагріву -15 °C
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Кондиціонер Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кондиціонер Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Midea AG-24N8D0-I/AG-24N8D0-O

Код товару: 309541
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 52731
На замовлення, 1-3 дні
LG CA12RWK 54137 грн
Код товару: 249333
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →