Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кондиціонер Midea AF-07N1C2-I/AF-07N1C2-O

Код товару: 323170
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Midea
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кондиціонери Кондиціонер Midea AF-07N1C2-I/AF-07N1C2-O

Кондиціонер Midea AF-07N1C2-I/AF-07N1C2-O є спліт-системою, яка встановлюється настінним монтажем і рекомендується для приміщень площею до 20 кв.м.

Ціна: 18662 грн
шт

Опис товару Кондиціонер Midea AF-07N1C2-I/AF-07N1C2-O

Кондиціонер Midea AF-07N1C2-I/AF-07N1C2-O є спліт-системою, яка встановлюється настінним монтажем і рекомендується для приміщень площею до 20 кв.м.
 
Внутрішній блок має глянсовий хвилеподібний пластик лицьової панелі (спеціальна розробка Midea) із прихованим LED дисплеєм, у якого можна, за бажанням, відключити індикацію та звук.
 
Зовнішні блоки мають оригінальний гранований дизайн корпусу - Diamond. Технологія 180° хвильового інверторного перетворення – напруга, що управляє, без «імпульсних» ефектів (усувається ступінчастість синусоїди). Порівняно зі стандартним 120° струмом прямокутної форми надає наступні переваги: ​​Можливістьроботи при ширшому діапазоні напруги живлення і частоти струму. Велику енергоефективність та енергозбереження. М'якший старт, нижче шум і вібрації. Великі можливості керування.
 
Wi-Fi ready (опціонально)
Модуль Wi-Fi купується окремо.
 
Підвищена тепловіддача
У блоках використовуються теплообмінники з трубками особливої ​​конструкції, внутрішня поверхня яких має насічки трапецієподібної форми, що забезпечує максимально збільшену площу поверхні теплообміну. Завдяки цьому тепловіддача підвищується на 28%, знижується рівень енергоспоживання та, отже, збільшується ефективність роботи системи.
 
Підвищеназмочуваність теплообмінника
Алюмінієві пластини якого мають спеціальне покриття з гідрофільним шаром, що забезпечує швидке видалення конденсату з внутрішнього блоку, що не дозволяє швидко утворюватися плісняві та бактеріям, забезпечуючи при цьому більш ефективну роботу кондиціонера.
 
Функція Turbo
При включенні даного режиму, кондиціонер здійснює максимально швидке охолодження або обігрів для створення комфортних умов у найкоротший час.
 
Детектор витоку холодоагенту
Якщо витік холодоагенту виявлено, на дисплеї внутрішнього блоку з'явиться код помилки. Ця функція допоможе захистити компресор від поломки припідвищення температури внаслідок витоку холодоагенту.
 
Нічний режим (режим сну)
Забезпечує умови для спокійного сну та комфортного пробудження. Режим триває протягом 7 годинного циклу, при цьому зменшується швидкість вентилятора, тим самим знижуючи рівень шуму, а також автоматично, через задані проміжки, змінюючи задані з пульта температурні значення (в режимі охолодження температура піднімається на кілька градусів, а в режимі обігріву опускається). Після закінчення режиму (через 7 годин) установки температури повертаються до початкового значення.
 
Режим осушення
Автоматично вибирає режим охолодження, заснований на різниці міжвстановленою температурою та дійсною кімнатною температурою. Температура регулюється під час зниження вологості повітря повторюваним включенням та вимкненням режимів охолодження та вентиляції. При ввімкненні режиму осушення на ПДК відображається символ "Крапелька". Компресор з інвертором постійного струму дозволяє збільшити ефективність роботи кондиціонера, таким чином зниження споживання енергії економить Ваші витрати. Така система значно економніша та надійніша, ніж кондиціонери з постійною потужністю компресора.
 
Захист від корозії
Блакитне покриття ребра теплообмінника - спеціальне антикорозійне покриття теплообмінника, що захищає відатмосферних явищ та впливів агресивного зовнішнього середовища.
 
Функція "Слідкуй за мною"
При включенні даної функції на ПДК, процесор управління внутрішнього блоку отримуватиме дані про температуру в кімнаті з температурного датчика, встановленого в пульті дистанційного керування, що дозволяє точніше регулювати роботу кондиціонера, досягаючи заданого режиму в зоні знаходження ПДК в кімнаті. Зона дії сигналу від пульта не перевищує 8 м. по прямій лінії "пульт – внутрішній блок".
 
Самоочищення
При вимкненні кондиціонера, на внутрішньому блоці жалюзі закриваються, але вентилятор продовжує працювати ще 10 хвилин, вентилюючи та підсушуючитеплообмінник.

Кондиціонер Midea AF-07N1C2-I/AF-07N1C2-O Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кондиціонер Midea AF-07N1C2-I/AF-07N1C2-O в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кондиціонери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кондиціонери и купити Кондиціонер Midea AF-07N1C2-I/AF-07N1C2-O в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кондиціонер Midea AF-07N1C2-I/AF-07N1C2-O

Тип кондиціонування Спліт-система
Рекомендована зона кімнати (M2) 20 м²
Режими роботи Автоматичний
Вентилятор
Нічний
Обігрів
Осушення
Охолодження
Турборежим
Рівень шуму, БД Рівень шуму внутрішнього блоку: 37 дБ
Рівень шуму зовнішнього блоку: 55 дБ
Тип холодоагенту R410A
Холодне виробництво, KW 3.22 кВт
Виробництво тепла, KW 3.37 кВт
Пульт дистанційного керування Є
Таймер Є
Розміри внутрішнього блоку, CM Розміри внутрішнього блоку (ВхШхГ): 28.5 x 71.5 x 19.4 см
Вага внутрішнього блоку: 8 кг
Розміри зовнішньої одиниці, см Розміри зовнішнього блоку (ВхШхГ): 43.4 x 68.1 x 28.5 см
Вага зовнішнього блоку: 20 кг
Налаштування швидкості обертання вентилятора Є
Інші функції та функції Дисплей на внутрішньому блоці
Антикорозійне покриття зовнішнього блоку
Управління через Wi-Fi: опціонально
Мінімальна температура для роботи кондиціонера в режимі нагріву -15°С
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Кондиціонер Midea AF-07N1C2-I/AF-07N1C2-O можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кондиціонер Midea AF-07N1C2-I/AF-07N1C2-O

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Midea AF-07N1C2-I/AF-07N1C2-O

Код товару: 48044
На замовлення, 1-3 дні
EWT C-09GAM 18963 грн
Код товару: 48046
На замовлення, 1-3 дні
EWT C-09GAR 18963 грн
Код товару: 219516
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →