Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кондиціонер Samsung AR12TXHQASINUA

Код товару: 219516
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кондиціонери Кондиціонер Samsung AR12TXHQASINUA

Зменшує споживання енергії
Збереження енергії
Заощаджуйте гроші щодня з технологією цифрового інвертора. Він підтримує бажану температуру без частого вимкнення та включення, тому коливання менше. А також він використовує сильні магніти і глушник, тому він тихіше працює набагато довше і знижує споживання енергії.

Охолоджує вас швидше
Fast Cooling
Охолодіть всю кімнату швидко та ефективно. Режим швидкого охолодження працює із максимальною швидкістю обертання вентилятора до уповільнення. Таким чином, він охолоджується або нагрівається набагато швидше порівняно із звичайним режимом* і досягає необхідної температури у найкоротші терміни. Це ідеально для негайного полегшення від спеки зовні.

Дихайте чистим повітрям
HD Фільтр
Переконайтеся, що повітря, яким ви дихаєте, завжди чисте та свіже. Фільтр HD дійсно ефективний для уловлювання пилу, повітряних забруднень та алергенів, таких як пилок, суперечки плісняви ​​та лупа домашніх тварин. Крім того, його можна прати, тому все, що вам потрібно зробити, це швидко промити його водою, а потім знову використовувати.

Насолоджуйтесь гарним сном
Режим комфортного сну
Насолоджуйтесь прекрасним нічним сном щоночі! Режим Good Sleep автоматично контролює та точно налаштовує температуру, щоб створити ідеальні умови для кожного етапу циклу сну. Таким чином, ви отримуєте дорогоцінні хвилини сну і відчуваєте себе повністю відпочили. І він також використовує менше енергії, ніж звичайне охолодження.

Охолоджує кожен кут
2-Way Auto Swing
Створіть комфортну обстановку з рівномірною температурою у кожному кутку. Функція 2-Way Auto Swing автоматично контролює напрям повітряного потоку, тому він швидко та рівномірно розподіляється по кімнаті. Він може видавати холодне або тепле повітря далі та в будь-якому напрямку, щоб забезпечити максимальний комфорт.

Тривале охолодження
DuraFin+
Залишайтеся комфортно прохолодними набагато довше. DuraFin+ виготовлений з корозійностійкого матеріалу для захисту конденсатора від іржі, що допомагає підтримувати оптимальну продуктивність теплообмінника. Його чудова корозійна стійкість була підтверджена за допомогою тесту з сольовим туманом (SST) протягом 480 годин*.
*Протестовано на моделях AR12TXFCAWKNEU, AR13TYHYAWKNST.

Екологічно чистий хладагент
R32 Холодоагент
Захистіть планету, зменшивши вплив кліматичних змін. Кондиціонер використовує хладагент R32 нового покоління, сприяє збереженню озонового шару та має низький вплив на глобальне потепління порівняно із звичайними хладагентами R22 або R410A. Отже, це набагато екологічніше*.
*Випробування проводилися на хладагенті R32 в порівнянні зі звичайними хладагентами Samsung R410A і R22.

Ціна: 19049 грн
шт

Опис товару Кондиціонер Samsung AR12TXHQASINUA

 Економте гроші щодня з технологією цифрового інвертора. Він підтримує бажану температуру без частого вимкнення та включення, тому коливання менше. А також він використовує сильні магніти та глушник, тому він тихіше, працює набагато довше та знижує споживання енергії.

Кондиціонер Samsung AR12TXHQASINUA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кондиціонер Samsung AR12TXHQASINUA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кондиціонери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кондиціонери и купити Кондиціонер Samsung AR12TXHQASINUA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кондиціонер Samsung AR12TXHQASINUA

Тип кондиціонування Спліт-система
Рекомендована зона кімнати (M2) 35 м2
Режими роботи Автоматичний
Вентилятор
Нічний
Обігрів
Осушення
Охолодження
Турборіжим
Рівень шуму, БД Рівень шуму, внутрішній блок
37/28 дБ
Рівень шуму, зовнішній блок
50 дБ
Холодне виробництво, KW 4.16 кВт
Виробництво тепла, KW 4.22 кВт
Пульт дистанційного керування Є
Розміри внутрішнього блоку, CM 28.5 x 80.5 x 19.4 см
Розміри зовнішньої одиниці, см 49.5 x 72 x 27 см
Інші функції та функції Внутрішній блок
Зовнішній блок
Пульт ДУ
Мінімальна температура для роботи кондиціонера в режимі нагріву Від -22 до +48С
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Кондиціонер Samsung AR12TXHQASINUA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кондиціонер Samsung AR12TXHQASINUA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung AR12TXHQASINUA

Код товару: 57950
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 229707
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309518
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →