Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Microlab PRO-3-Dark

Код товару: 102859
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Microlab
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Активні акустичні системи Microlab PRO-3-Dark

Число каналів: 2.0; Інтерфейси: RCA; Вихідна потужність: 70 Вт; Матеріал: MDF;

Ціна: 8084 грн
шт

Опис товару Microlab PRO-3-Dark

Компанія, що орієнтується на інновації З перших днів пріоритетними напрямками діяльності компанії стали розробки, дослідження та впровадження інновацій у галузі створення акустичних систем. Інвестиції у власні розробки та суворий контроль якості дозволив компанії з самого свого заснування випускати справді конкурентоспроможну продукцію. Акустика Стереосистема Microlab 2.0 PRO2 (PRO-2-Dark) стане чудовим вибором для меломанів, оскільки її основне призначення – це якісне відтворення музики. Модель має стильний дизайн. Знімна сітка також надає можливість експериментування з дизайном. Компактний розмір дозволяє розмістити систему у невеликому приміщенні та навітьна робочому столі. Ви легко зможете керувати системою, оскільки до комплекту входить пульт ДК. На передній панелі підсилювача знаходяться регулятори гучності та дисплей з індикатором регулювань. Якість звуку Вигідною особливістю цієї моделі є яскраве звучання як низьких, так і високих частот. Це досягається за рахунок динаміків з композитного матеріалу, які значно перевершують за якістю паперові. Якість звуку підвищується завдяки дерев'яному корпусу моделі. Систему можна встановити поруч із монітором, телевізором та іншою апаратурою, оскільки магнітне екранування динаміків перешкоджає виникненню перешкод. Зовнішній підсилювач підвищує якість акустики.З'єднувальний кабель товщиною 1,2 мм2 дозволяє точно передавати звуковий сигнал.

Microlab PRO-3-Dark Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Microlab PRO-3-Dark в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Активні акустичні системи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Активні акустичні системи и купити Microlab PRO-3-Dark в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Microlab PRO-3-Dark

* Технічні характеристики Microlab PRO-3-Dark можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Microlab PRO-3-Dark

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Microlab PRO-3-Dark

Код товару: 152941
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286949
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 97492
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →