Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Marshall Kilburn II Black

Код товару: 152941
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Marshall
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Активні акустичні системи Marshall Kilburn II Black

Портативна колонка потужність: 36 Вт кількість каналів: 2.0 частотний діапазон: 52-20,000 Гц Bluetooth: + (BLUETOOTH 5.0 aptX).

Ціна: 16039 грн
шт

Опис товару Marshall Kilburn II Black

 Колонка Marshall Kilburn II повертає вас за часів розквіту рок-н-ролу, «золотого віку» музики. Кожна деталь, кожен елемент оздоблення та зовнішнього дизайну говорить про належність пристрою до вінтажного, преміального, «лампового» класу акустики Marshall. Обтягнутий вінілом корпус, металеві грати з крупноячеистой сітки і легендарний логотип, аналогові перемикачі та ручки регулювань із золотим відливом – ніби перед вами класичний гітарний підсилювач, «комбік» шанованої англійської фірми, що веде свою історію з 60-х років. >

На верхній панелі акустичної колонки знаходяться всі органи керування. Тут є головний тумблер увімкнення/вимкнення в стиліперемикачів минулого сторіччя. Аналогові крутилки гучності, тембру та басу. Дві клавіші вибору джерела звуку та активації Bluetooth. Тут знаходяться індикатори вхідного сигналу, 3.5 мм line-in і заряду батареї. Останній можна підключати до різних джерел звуку, які не підтримують бездротовий зв'язок. Для цього в комплекті йде високоякісний двосторонній шнур «3.5 мм – 3.5 мм» із позолоченими штекерами. Система чудово звучить, незалежно від того, що ви до неї підключите, комп'ютер, ноутбук, смартфон або кишеньковий програвач.
Marshall Kilburn II має справжній чистий звук, який не має жанрових перекосів. Іншими словами, ці колонки однаково добре грають рок і метал, джаз,блюз та класику. Не залежно від ваших уподобань, акустика занурить вас у центр концерту. Широка сцена, чітка панорама та висока детальність звуку забезпечують перевагу над конкурентами.
 

Marshall Kilburn II Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Marshall Kilburn II Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Активні акустичні системи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Активні акустичні системи и купити Marshall Kilburn II Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Marshall Kilburn II Black

* Технічні характеристики Marshall Kilburn II Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Marshall Kilburn II Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Marshall Kilburn II Black

Код товару: 286949
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 97492
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328219
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →