Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

JBL Partybox 110 (JBL PARTYBOX 110 EU)

Код товару: 328218
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Активні акустичні системи JBL Partybox 110 (JBL PARTYBOX 110 EU)

Активні акустичні системи JBL Party Box 110 (JBLPARTYBOX110EU) - це новий формат портативної акустики, що дозволяє влаштувати вечірку в будь-якому місці, де б ви не знаходилися.

Ціна: 16684 грн
шт

Опис товару JBL Partybox 110 (JBL PARTYBOX 110 EU)

JBL Party Box 110 (JBLPARTYBOX110EU) - це новий формат портативної акустики, що дозволяє влаштувати вечірку в будь-якому місці, де б ви не знаходилися.
 
Портативна акустична система для вечірок потужністю 160 Вт з потужним звуком, вбудованим підсвічуванням та захистом від бризок.
  • Клас захисту IPX4
  • Вхід для мікрофона та гітари
  • Відтворення з кількох джерел
Почніть вечірку з потужним звучанням та динамічним світловим шоу
Задайте кожній вечірці зовсім інший тон за допомогою унікальних динамічних світлодіодів, синхронізованих із потужним звуком та глибокими басами PartyBox 110. Завдяки захисту від бризок PartyBox стане вашим постійним супутником. Просто підключіть гітару тамікрофон, та заявіть про себе. Завдяки технології Bass Boost та потужному гучному звуку JBL Original Pro ваші друзі не просто чутимуть музику, але відчуватимуть її, адже відтворення до 12 годин гарантують веселощі і вдень, і вночі. Використовуйте програму PartyBox для повного контролю під час потокового бездротового відтворення музики.
 
Потужний звук JBL Original Pro
JBL PartyBox 110 забезпечує чудове звучання музики в приміщенні та на відкритому повітрі завдяки двом рівням глибоких регульованих басів та потужному звуку JBL Original Pro.
 
Динамічне світлове шоу, синхронізоване з ритмом
Будь-яка музика краще з динамічним світловим шоу! Кольори в такт музиці змусять васпуститися в танець, а строби, що настроюються, і проектовані візерунки посилять ефект повного занурення. Ця унікальна аудіовізуальна технологія перетворить будь-яку вечірку на витвір мистецтва.
 
До 12 годин відтворення
Вечірка триватиме весь день і всю ніч. Завдяки відтворенню до 12 годин і вбудованому акумулятору, що перезаряджається, музика звучатиме без перерви!
 
Захист від бризок IPX4
JBL PartyBox 110 має захист від бризок рівня IPX4, тому ваші гості зможуть відтягнутися по повній і на пляжі, і біля басейну.
 
Входи для мікрофона та гітари
За допомогою мікрофона та гітари ви зможете розкрити свій талант, підспівуючи всі разом. Ви не тількизвучатимете чудово, але й чудово виглядатимете завдяки ідеальному рок-н-рольному світловому шоу!
 
Додаток PartyBox
Додаток JBL PartyBox спрощує керування музикою, оновлення налаштувань та налаштування кольорів та шаблонів світлового шоу для створення ідеальної атмосфери вечірки.
 
Відтворення з кількох джерел
Відтворюйте музику через Bluetooth, підключіть USB-накопичувач або під'єднайте додаткове джерело через кабель. JBL PartyBox 110 дозволяє відтворювати музику так, як вам потрібно.
 
Об'єднуйте колонки для більш масштабного звучання
Однієї колонки JBL PartyBox недостатньо? Підключіть дві колонки кабелем або звикористанням бездротової технології True Wireless Stereo (TWS) для ще більш потужного та сильного звуку.

JBL Partybox 110 (JBL PARTYBOX 110 EU) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити JBL Partybox 110 (JBL PARTYBOX 110 EU) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Активні акустичні системи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Активні акустичні системи и купити JBL Partybox 110 (JBL PARTYBOX 110 EU) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару JBL Partybox 110 (JBL PARTYBOX 110 EU)

Формат акустики 2.0
Інтерфейси Bluetooth
USB
живлення Аккумулятор
Тип Напольная
Матеріал корпусу Металл
Пластик
Вихідна потужність 160 Вт
Діапазон частот 45 Гц - 20 кГц
Захист IPX4
Додатково Форматы воспроизведения: MP3/WMA/WAV
Разъемы (вход/выход): USB / AUX IN / выход для микрофона
Версия Bluetooth: 5.1
Поддержка профилей Bluetooth: A2DP V1.3/AVRCP V1.6
Наличие регулятора громкости
Светодиодная подсветка
Поддержка мультрум
Наличие LED-подсветки/светомузыки
Время работы от аккумулятора: 12 ч
Время зарядки: 3.5 ч
Встановити Акустическая система
Шнур питания
Краткое руководство
Паспорт безопасности
Розміри Размеры (ШхГхВ): 295 x 300 х 568 мм
Вес: 10.8 кг

* Технічні характеристики JBL Partybox 110 (JBL PARTYBOX 110 EU) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - JBL Partybox 110 (JBL PARTYBOX 110 EU)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL Partybox 110 (JBL PARTYBOX 110 EU)

Код товару: 286949
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 97492
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328219
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →