Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Meizu HD60 Orange

Код товару: 242749
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Meizu
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Meizu HD60 Orange

Навушники Meizu HD60 Orange – сучасні бездротові навушники. Для їх роботи не потрібна наявність стаціонарного передавача: вони можуть сполучатися з будь-яким пристроєм, що має підтримку Bluetooth.

Ціна: 3999 грн
шт

Опис товару Навушники Meizu HD60 Orange

Навушники Meizu HD60 Orange – сучасні бездротові навушники. Для їх роботи не потрібна наявність стаціонарного передавача: вони можуть сполучатися з будь-яким пристроєм, що має підтримку Bluetooth.
 
Meizu HD60 Orange - це найсучасніший і найзручніший варіант. Цей бездротовий навушник працює без стаціонарного передавача і може взаємодіяти з будь-яким пристроєм, який підтримує Bluetooth. Зона дії Bluetooth становить приблизно 10 метрів, зате саму трансляцію неможливо перехопити завдяки унікальному кодуванню.
 
Навушники Meizu HD60 Orange - звичний гаджет не тільки для меломанів, а й для геймерів, журналістів, активних користувачів соціальних мереж та багатьох інших категорій людей.
 
Придбати сучасні навушники Meizu HD60 Orange можете на сайті нашого інтернет-магазину, оформивши самостійно заявку онлайн або за телефоном.

Навушники Meizu HD60 Orange Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Meizu HD60 Orange в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Meizu HD60 Orange в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Meizu HD60 Orange

Тип Повнорозмірні
Тип дизайну Накладні
Метод з'єднання Комбіновані (провідні, бездротові)
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Поворотні чаші
Дизайн випромінювача Динамічні
Забарвлення Помаранчевий

* Технічні характеристики Навушники Meizu HD60 Orange можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Meizu HD60 Orange

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Meizu HD60 Orange

Код товару: 237998
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328240
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365365
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →