Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Huawei FreeBuds 3 white з бездротовою зарядкою кейсу

Код товару: 242750
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Huawei
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Huawei FreeBuds 3 white з бездротовою зарядкою кейсу

Навушники Huawei FreeBuds 3 white з бездротовою зарядкою - це по-справжньому фантастичне звучання та сучасний дизайн. Насолоджуйтесь кришталево чистим звучанням улюблених треків навіть у натовпі, у метро або в галасливому місці.

Ціна: 4644 грн
шт

Опис товару Навушники Huawei FreeBuds 3 white з бездротовою зарядкою кейсу

Навушники Huawei FreeBuds 3 white з бездротовою зарядкою
 
HUAWEI FreeBuds 3
Новий інтелектуальний звук
Kirin A1 | Інтелектуальне придушення шуму
 
Почуйте більше
Навушники HUAWEI FreeBuds 3 - це по-справжньому фантастичне звучання та сучасний дизайн. На створення симетричного округлого кейсу, що підтримує функцію бездротової зарядки, розробників надихнула природа. Він відрізняється компактністю, завдяки чому його зручно тримати у долоні чи носити в кишені чи сумці.
 
Насолоджуйтесь чудовим звучанням
HUAWEI FreeBuds 3 мають глибоку посадку у вусі завдяки дизайну Dolphin Bionic, що повторює природні вигини голосового апарату дельфінів. Крімтого, навушники забезпечують чисте та глибоке звучання. Їхні ергономічні властивості гарантують максимальний комфорт використання.
 
Революційний чіпсет: новий рівень Bluetooth-з'єднання
HUAWEI FreeBuds 3 оснащені першим у світі дворежимним чіпом Bluetooth 5.1 SoC стандартів BT/BLE, ізохронною двоканальною технологією передачі сигналу від HUAWEI та першокласним аудіопроцесором із частотою 356 МГц. Завдяки цим інноваціям навушники HUAWEI FreeBuds 3 забезпечують стабільне та швидке Bluetooth-з'єднання та точну синхронізацію аудіо та відео. Це підвищує якість геймінгу та перегляду відео.
 
Чисте звучання завдяки системі активного придушення шуму
Поєднання активної системипридушення шуму та провідного аудіопроцесора забезпечує точне придушення фонових шумів. Насолоджуйтесь кришталево чистим звучанням улюблених треків навіть у натовпі в метро або в галасливому ресторані.
 
Інтелектуальне придушення шуму
Для налаштування функції зменшення шуму завантажте програму AI Life.
 
Будьте почутими
HUAWEI FreeBuds 3 зменшують фонові шуми під час дзвінків та одночасно покращують якість передачі голосу завдяки інтелектуальному чіпсету A1. Насолоджуйтесь якісним звуком завдяки HUAWEI FreeBuds 3, як під час спілкування наживо.
 
Bone Sensor для чистої розмови
Завдяки вбудованому сенсору голосу навушники HUAWEI FreeBuds 3 краще сприймаютьваш голос шляхом розпізнавання внутрішньовушних вібрацій. Голос під час дзвінків стає чіткішим, а оточуючі шуми значно зменшуються.
 
Аеродинамічний дизайн мікрофону
Якість важливих дзвінків може погіршуватися через шум вітру. Аеродинамічний дизайн мікрофона заглушує та ефективно зменшує шуми вітру. HUAWEI FreeBuds 3 гарантує високу якість дзвінків під час прогулянок у вітряну погоду, пробіжок і навіть при катанні на велосипеді зі швидкістю 20 км/год.
 
Звучання студійної якості
Надчутливий високочутливий 14-міліметровий динамічний драйвер оптимально налаштований для досконалого відтворення кожної ноти. Ви заслуговуєте на кращеякість звуку. У кожен навушник вбудована складна басова трубка. Завдяки цьому звук стає гучнішим, чіткішим і чистішим. Якість звучання музики як у студії.
 
Миттєве з'єднання через pop-up вікно
Підключивши HUAWEI FreeBuds 3, просто натисніть на pop-up вікно далі підключення відбувається автоматично. Миттєво насолоджуйтесь улюбленою музикою.
 
Керуйте подвійним дотиком
HUAWEI FreeBuds 3 прості та зручні у використанні. Двічі постукайте по правому навушнику для відтворення/перемикання музики або по лівому, щоб увімкнути/вимкнути функцію придушення шуму. Відтворення музики припиняється, коли функція вимкнена, і відновлюється приувімкненні.
 
Розумна зарядка, завжди в русі
Для заряджання можна використовувати традиційний зарядний пристрій USB Type-C. Крім того, ви можете просто покласти кейс на килимок для бездротової зарядки або використовувати смартфон Huawei для зворотної зарядки. Повністю заряджений кейс може підтримувати до 4 навушників. Заряджання з цією технологією ще простіше.

Навушники Huawei FreeBuds 3 white з бездротовою зарядкою кейсу Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Huawei FreeBuds 3 white з бездротовою зарядкою кейсу в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Huawei FreeBuds 3 white з бездротовою зарядкою кейсу в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Huawei FreeBuds 3 white з бездротовою зарядкою кейсу

Тип Навушники для смартфона та плеєра
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth Bluetooth-сумісність: 5.1
Тип акустичної конструкції Закритого типу
Тип кріплення Без кріплення
Дизайн випромінювача Динамічне
КОНТРОЛЬ Голосове управління
Прийняти/відхилити виклик
Управління треками
Управління подвійним дотиком
Додатково 4 години відтворення музики на одній зарядці
20 годин відтворення музики із зарядним кейсом
Акумулятор в одному навушнику: 30 мА * год
Акумулятор кейсу: 410 мА*год
Зарядний пристрій: USB Type-C (5 V 1.2 A 6 W)
Бездротова зарядка стандарту Qi (2 Вт)
Розміри кейсу: 60.9 x 21.8 мм
Вага: близько 4.5 г (один навушник)
Вага кейсу для заряджання: близько 48 г
Діапазон частот навушників: 20 – 20000 Гц
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники Huawei FreeBuds 3 white з бездротовою зарядкою кейсу можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Huawei FreeBuds 3 white з бездротовою зарядкою кейсу

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Huawei FreeBuds 3 white з бездротовою зарядкою кейсу

Код товару: 303735
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368075
На замовлення, 1-3 дні
VIVO TWS 3 Blue 4687 грн
Код товару: 368076
На замовлення, 1-3 дні
VIVO TWS 3 White 4687 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →