Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Beats by Dr. Dre Solo Pro Gray (MRJ82)

Код товару: 242739
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Beats by Dr. Dre
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Beats by Dr. Dre Solo Pro Gray (MRJ82)

Навушники Beats by Dr. Dre Solo Pro Gray (MRJ82) продумані до дрібниць. Завдяки ергономічному та стильному дизайну їх можна носити із задоволенням, довго не знімаючи.

Ціна: 9374 грн
шт

Опис товару Навушники Beats by Dr. Dre Solo Pro Gray (MRJ82)

Навушники Beats by Dr. Dre Solo Pro Gray (MRJ82) продумані до дрібниць. Завдяки ергономічному та стильному дизайну їх можна носити із задоволенням, довго не знімаючи.
 
Чудове звучання, вдосконалена технологія бездротової передачі даних Bluetooth та до 22 годин автономної роботи в режимі безперервного відтворення – з такими можливостями ця комфортна та стильна гарнітура обов'язково стане незамінним аксесуаром вдома та в дорозі.
 
Якщо навушники розрядилися, 10-хвилинної зарядки Fast Fuel вистачить ще на 3 години роботи. Система активного шумоподавлення дозволяє повністю поринути у музику. Чисте звучання забезпечує мембрана, яка відтворює однаковочисто як вокал, і інструментальний звук.
 
Частота відтворення: 20 Гц – 20 кГц. На чашці навушників зручно розташовані елементи керування відтворенням музики та телефонними дзвінками. Підтримуються голосові команди. Вбудований всеспрямований мікрофон забезпечує якісну передачу звуку та голосу під час розмови навіть, якщо навколо шумно. А компактна доладна конструкція дозволяє легко скласти гарнітуру і взяти з собою в поїздку.
 
Максимальна концентрація.
Система активного шумоподавлення дозволяє повністю зануритися в музику.
 
Завдяки передовій акустичній платформі та системі шумоподавлення Solo Pro ви чуєтесаме ту музику, яка потрібна зараз.
 
Ефективно блокує зовнішні шуми та за допомогою звукового калібрування в режимі реального часу звільняє простір для творчості та натхнення.
 
Достатньо розкласти навушники, щоб увімкнути їх та насолоджуватися прослуховуванням до 22 годин (до 40 годин при відключенні системи шумоподавлення та прозорого режиму). Для вимкнення достатньо скласти навушники.
 
Голосове керування за допомогою «Привіт, Siri» на пристроях iOS та функція розпізнавання голосу при натисканні кнопки «b» на інших сумісних пристроях дозволяють займатися творчістю без перешкод.
 
Приймайте дзвінки, перемикайтекомпозиції та регулюйте гучність прямо з навушників. Акселерометр з функцією розпізнавання мови та два спрямовані мікрофони розпізнають ваш голос і відфільтровують зовнішні шуми, забезпечуючи неперевершену якість звуку під час телефонних розмов. Технологія Bluetooth Class 1 забезпечує збільшену зону сигналу та надійність підключення.

Навушники Beats by Dr. Dre Solo Pro Gray (MRJ82) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Beats by Dr. Dre Solo Pro Gray (MRJ82) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Beats by Dr. Dre Solo Pro Gray (MRJ82) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Beats by Dr. Dre Solo Pro Gray (MRJ82)

Тип Навушники з мікрофоном повнорозмірні
Тип дизайну Накладні
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth Bluetooth 4.0/4.1
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічні
КОНТРОЛЬ Елементи керування на чашках навушників
Підтримка голосового помічника
Автоматичне включення та вимкнення
Додатково До 40 годин автономної роботи
До 22 години прослуховування
Система активного шумоподавлення
Частотний діапазон, Гц: 20-20000
Живлення пристрою: Акумулятор
Дальність зв'язку: до 10 м
Довжина шнура: 1.2 м
Вага, м: 267
Забарвлення Сірий

* Технічні характеристики Навушники Beats by Dr. Dre Solo Pro Gray (MRJ82) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Beats by Dr. Dre Solo Pro Gray (MRJ82)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Beats by Dr. Dre Solo Pro Gray (MRJ82)

Код товару: 347460
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348910
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342362
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →