Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лонгборд Круїзер Zelart SP-Sport SK-901

Код товару: 369895
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Лонгборди Лонгборд Круїзер Zelart SP-Sport SK-901

Тип: Лонгборди; Матеріал деки: Дерево; Матеріал коліс: Поліуретан; Розмір деки: 86" x 22"; Підшипники: ABEC 7; Максимальне навантаження: 100 кг

Ціна: 2004 грн
шт

Опис товару Лонгборд Круїзер Zelart SP-Sport SK-901

Матеріал: канадський клен, алюмінієвий сплав, поліуретан.
Розмір: 86x22 см.
Підшипник: АВЕС-7.
Призначення: для швидкісного скейтбордингу.
 
Хочете підшукати лонгборд, на якому можна не лише кататися на спеціалізованих майданчиках, а й пересуватися містом? Для цих цілей ідеально підійде лонгборд круїзер (скейтборд у зборі) SK-901. Купити його за доступною ціною можна в інтернет-магазині «Планета Спорт» як оптом, так і в роздріб.
 
Призначення
Круїзер є, мабуть, одним із найпопулярніших лонгбордів – шанувальники активного способу життя використовують його не тільки для запаморочливих швидкісних заїздів, а й як транспорт– доїхати до школи, інституту, на роботу або просто покататися містом. При цьому у спортсмена в будь-якому випадку розвивається вестибулярний апарат, покращуються психомоторні зв'язки та зміцнюється здоров'я. Популярності круїзера сприяє і той факт, що катання на ньому досить просто освоїти абсолютного новачка в сейтбордингу, і в той же час просунуті спортсмени можуть виконувати на ньому досить складні трюки.
 
Опис
Один з основних елементів лонгборду - дека - виготовлена ​​з високоякісної багатошарової фанери, сировиною для якої служить канадський клен, що відрізняється надзвичайною міцністю. У свою чергу дека встановлена ​​на траки з авіаційного алюмінію,які поєднали в собі легкість, міцність та стійкість до ударів. Плавність ходу лонгборду забезпечують колеса із зносостійкого поліуретану, який також добре амортизує на нерівностях дороги. З віссю траків колеса з'єднані за допомогою підшипників із класом точності АВЕС-7, здатних довго зберігати задану швидкість.
 
Переваги:
 
Висока якість виготовлення гарантує йому функціональність та довговічність.
Підходить різним користувачам, незалежно від статі чи ступеня кваліфікації.
Дозволяє кататися практично будь-якою, відносно рівною дорогою.

Лонгборд Круїзер Zelart SP-Sport SK-901 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лонгборд Круїзер Zelart SP-Sport SK-901 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Лонгборди купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Лонгборди и купити Лонгборд Круїзер Zelart SP-Sport SK-901 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лонгборд Круїзер Zelart SP-Sport SK-901

Максимальне навантаження 100 кг
Підшипники ABEC 7
Колісний матеріал Поліуретан
Особливості матеріалу колоди Дерево (канадський клен)

* Технічні характеристики Лонгборд Круїзер Zelart SP-Sport SK-901 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лонгборд Круїзер Zelart SP-Sport SK-901

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Лонгборд Круїзер Zelart SP-Sport SK-901

Код товару: 369895
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →