Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лонгборд Бордволкінг Zelart SP-Sport LY-5362

Код товару: 369889
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Лонгборди Лонгборд Бордволкінг Zelart SP-Sport LY-5362

Тип: Лонгборди; Матеріал деки: Дерево; Матеріал коліс: Поліуретан; Розмір деки: 104 "x 22,5"; Підшипники: ABEC 7; Максимальне навантаження: 100 кг

Ціна: 2525 грн
шт

Опис товару Лонгборд Бордволкінг Zelart SP-Sport LY-5362

Матеріал: дерево, алюміній, поліуретан (PU).
Розмір: 104x22,5 см.
Підшипник: АВЕС-7.
Призначення: для активного відпочинку та спорту.
 
Підшукуєте скейтборд, на якому можна буде й поволі прокотитися доріжками парку, і розвинути екстремальну швидкість? Для цієї мети вам, напевно, підійде лонгборд Бордволкінг (скейтборд у зборі) LY-5362. За доступною ціною його можна купити в інтернет-магазині «Планета Спорт» оптом чи вроздріб.
 
Призначення
Цей лонгборд призначений для стилю Boardwalking (так звана «прогулянка по дошці»), який включає крос-степінг – своєрідний танець на дошці під час руху. На ньому можна розвинути пристойнушвидкість виконувати складні віражі і в той же час пересуватися неспішно, описуючи плавні дуги. Тому логборд затребуваний як серед досвідчених скейтерів, так і серед новачків. Його популярності також сприяє той факт, що місцем для катання може служити спеціалізований скейтерський парк, вулиці міста, і навіть заміські дороги.
 
Опис
Для виготовлення деки логборду використовується канадський клен – міцна, стійка до вологості та механічних пошкоджень деревина, що зумовлює її цілісність навіть після тривалого інтенсивного використання. Траки (підвіски) виготовлені з високоякісного авіаційного алюмінію і характеризуються невеликим.вагою та надзвичайною міцністю. Щоб знизити центр тяжкості і зробити лонгборд стійкішим, підвіски втоплені в деку, а сама вона має поздовжній вигин - конкейв, який також спрощує керування спортсменом. Колеса виготовлені з міцного, що має жорстку пружність поліуретану, що забезпечує плавність ходу, і з'єднані з віссю за допомогою підшипників АВЕС-7, які дозволяють тривалий час зберігати набрану швидкість.
 
Переваги:
 
Виготовлений із високоякісних матеріалів, які гарантують йому тривалу експлуатацію.
Підходить спортсменам різної статі та кваліфікації – як новачкам, так і просунутим.
Може використовуватисьпрактично на будь-якій відносно рівній поверхні.

Лонгборд Бордволкінг Zelart SP-Sport LY-5362 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лонгборд Бордволкінг Zelart SP-Sport LY-5362 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Лонгборди купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Лонгборди и купити Лонгборд Бордволкінг Zelart SP-Sport LY-5362 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лонгборд Бордволкінг Zelart SP-Sport LY-5362

Максимальне навантаження 100 кг
Підшипники ABEC 7
Колісний матеріал Поліуретан
Особливості матеріалу колоди Дерево

* Технічні характеристики Лонгборд Бордволкінг Zelart SP-Sport LY-5362 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лонгборд Бордволкінг Zelart SP-Sport LY-5362

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Лонгборд Бордволкінг Zelart SP-Sport LY-5362

Код товару: 226028
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 226031
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 226032
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →