Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліхтарик Watton WT-040, BOX

Код товару: 370664
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Watton
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Ліхтарик Watton WT-040, BOX

Тип: ручний; колір: чорний

Ціна: 1037 грн
шт

Опис товару Ліхтарик Watton WT-040, BOX

Ліхтарик Watton WT-040 ідеально підходить для походу, кемпінгу, їзди на велосипеді, альпінізму, полювання та активного відпочинку, або коли вимикається електрика. Встановивши ліхтарик на велосипед, він буде незамінним під час велопрогулянок, ви легко зможете відправитися на велосипедні прогулянки увечері. Нова світлодіодна лампа Cree Q3 випромінює тепле, універсальне світло. Ця інновація створює компактне, оптично стабільне джерело світла в міцному корпусі, що не б'ється. Він стане незамінним помічником на полюванні, його потужні ліхтарі призначені як для денного, так і нічного використання. Осліплення цими вогнями не становить жодної небезпеки. Має 3-х рівневе освітлення та функцію фокусування променя. Працює з батареєю, що перезаряджається (3,7-18650) і 3 батареями AAA. Матеріал корпусу – алюміній, він стійкий до дощової води та ударів. Міцна та легка конструкція корпусу забезпечує максимально зручне використання.

Ліхтарик Watton WT-040, BOX Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліхтарик Watton WT-040, BOX в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Ліхтарик Watton WT-040, BOX в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліхтарик Watton WT-040, BOX

Огляд Ручний
Елементи харчування Акумулятор, батарейки
Оголошений час роботи 10:00
Безпека Водонепроникні; Протиударні; Пилостійкі
Матеріал корпусу Метал

* Технічні характеристики Ліхтарик Watton WT-040, BOX можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліхтарик Watton WT-040, BOX

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ліхтарик Watton WT-040, BOX

Код товару: 359169
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370653
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370664
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →