Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Liberty PWE 6114 CS-F

Код товару: 182629
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Liberty PWE 6114 CS-F

Газо-електрична плита, ширина 60 см, колір сірий/нержавіюча сталь, 4 газові конфорки з електрозапалюванням кнопкою та газ-контролем, чавунні грати, електрична духовка, гриль, конвекція, механічне керування, регулятори повертання, таймер

Ціна: 17759 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Liberty PWE 6114 CS-F

Плита Liberty PWE 6114 CS-F – це яскравий приклад того, як можна зробити техніку універсальною та здатною виконувати свої функції у будь-яких умовах. Її варильна частина використовує як основу для отримання полум'я газ, тоді як духовка – електрика. Поєднавши ці два ресурси, плита стала дуже зручною: навіть якщо не буде постачання електрики, ви завжди зможете використовувати газову частину і навпаки.

Використання сучасних напрацювань суттєво спростило застосування плити та взаємодію з нею. Окремо винесено кнопку електророзпалювання, яка активує п'єзоелемент, коли ви натискаєте на неї. Також є газ-контроль варильної частини, тому аварійні ситуації зі згасаннямполум'я вам не страшні.

Духовка представленої моделі плити має чималий об'єм – 56 л. За рахунок такої місткості готування габаритних страв не стане складним. Вбудоване підсвічування спростить процес приготування їжі, а також дозволить швидко очистити всі забруднення всередині камери.

Термостат дозволить вам самостійно вибрати максимальний рівень жару у духовці. Задавши необхідне температурне середовище, ви зможете підтримувати його в такому варіанті весь робочий цикл, доки не буде готова страва.

Духовку можна налаштувати на будь-який тип вироблення тепла з огляду на специфіку приготування тієї чи іншої страви. У вашому розпорядженні такі режими як гриль, конвекція татаймер. Вони допоможуть досягти ідеальної кондиції для їжі, яку ви готуєте.

Кухонна плита Liberty PWE 6114 CS-F Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Liberty PWE 6114 CS-F в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Liberty PWE 6114 CS-F в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Liberty PWE 6114 CS-F

Тип Газова
Тип духовки Електрична
Кількість газових пальників 4 шт
Кількість електричних вогнепальних сил -
Об'єм духовки 65 л
Гриль електричний
Конвекція Є
Керування Поворотне
Газовий контроль духовки -
Тип очищення духовки Емаль легкого очищення
Двері відкидна
Газ-контроль конфорок Є
Індикатор залишку тепла Ні
Скло 2 шт
Захисне відключення Є
Зони нагріву Є
Режими духовки 4 режими роботи
Колір Нержавіюча сталь
Розміри 85 х 60 х 60 см
Особливості Термостат: 50 - 250 °C
Потужність грилю: 2 кВт
Знімне внутрішнє скло
Регульовані ніжки

* Технічні характеристики Кухонна плита Liberty PWE 6114 CS-F можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Liberty PWE 6114 CS-F

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty PWE 6114 CS-F

Код товару: 213448
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249187
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332775
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →