Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Liberty PWE 6115 C-F

Код товару: 182630
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Liberty PWE 6115 C-F

Плита: комбінована; Управління: поворотні перемикачі; Оформлення: класичне; Робоча поверхня: емальована; Конфорок (шт): 4; Духовка: електрична; Об'єм духовки (л): 65; Максимальна температура (°C): 300; термостат; таймер; конвекція; гриль: електрогриль; підсвічування духовки

Ціна: 15179 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Liberty PWE 6115 C-F

Плита Liberty PWE 6115 C-F – це яскравий приклад того, як можна зробити техніку універсальною та здатною виконувати свої функції у будь-яких умовах. Її варильна частина використовує як основу для отримання полум'я газ та електрику (одна конфорка чавунна і працює від мережі), тоді як духовка – виключно електрика. Поєднавши ці два ресурси, плита стала дуже зручною: навіть якщо не буде постачання електрики, ви завжди зможете використовувати газову частину і навпаки.

Духовка представленої моделі плити має чималий об'єм – 56 л. За рахунок такої місткості готування габаритних страв не стане складним. Вбудоване підсвічування спростить процес приготування їжі, атакож дозволить швидко очистити всі забруднення всередині камери.

Використання сучасних напрацювань суттєво спростило застосування плити та взаємодію з нею. Окремо винесено кнопку електророзпалювання, яка активує п'єзоелемент, коли ви натискаєте на неї. Також є газ-контроль варильної частини, тому аварійні ситуації зі згасанням полум'я вам не страшні.

Духове відділення закривається дверцятами, які мають два скла. Такий варіант хороший тим, що не дає спеки виходити назовні. При цьому зовнішнє скло залишається прохолодним, що значно підвищує безпеку оточуючих.

Кухонна плита Liberty PWE 6115 C-F Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Liberty PWE 6115 C-F в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Liberty PWE 6115 C-F в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Liberty PWE 6115 C-F

Тип Газова
Тип духовки Електрична
Кількість газових пальників 4 шт
Кількість електричних вогнепальних сил -
Об'єм духовки 65 л
Гриль Електричний
Конвекція -
Керування Поворотне
Газовий контроль духовки -
Тип очищення духовки традиційна
Двері відкидна
Газ-контроль конфорок Є
Індикатор залишку тепла Є
Скло 2 шт
Захисне відключення Ні
Зони нагріву Є
Режими духовки 4 режими роботи духовки
Колір Білий
Розміри 85 х 60 х 60 см
Особливості Зони нагріву газові конфорки + чавунні млинці
Тип керування механічний

* Технічні характеристики Кухонна плита Liberty PWE 6115 C-F можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Liberty PWE 6115 C-F

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty PWE 6115 C-F

Код товару: 90966
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332642
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370233
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →