Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Liberty PWE 6114 CB-F

Код товару: 182628
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Liberty PWE 6114 CB-F

Плита газова; Управління: поворотні перемикачі; Оформлення: класичне; Робоча поверхня: емальована; Конфорок (шт): 4; Духовка: електрична; Об'єм духовки (л): 65; термостат; таймер; конвекція; гриль: електрогриль; підсвічування духовки; Відкриття дверцят: відкидна; Автозапалювання: окремою кнопкою

Ціна: 13330 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Liberty PWE 6114 CB-F

Плита Liberty PWE 6114 CB-F – це яскравий приклад того, як можна зробити техніку універсальною та здатною виконувати свої функції у будь-яких умовах. Її варильна частина використовує як основу для отримання полум'я газ, тоді як духовка – електрика. Поєднавши ці два ресурси, плита стала дуже зручною: навіть якщо не буде постачання електрики, ви завжди зможете використовувати газову частину і навпаки.

Використання сучасних напрацювань суттєво спростило застосування плити та взаємодію з нею. Окремо винесено кнопку електророзпалювання, яка активує п'єзоелемент, коли ви натискаєте на неї. Також є газ-контроль варильної частини, тому аварійні ситуації зі згасаннямполум'я вам не страшні.

Духовка представленої моделі плити має чималий об'єм – 56 л. За рахунок такої місткості готування габаритних страв не стане складним. Вбудоване підсвічування спростить процес приготування їжі, а також дозволить швидко очистити всі забруднення всередині камери.

Духове відділення закривається дверцятами, які мають два скла. Такий варіант хороший тим, що не дає спеки виходити назовні. При цьому зовнішнє скло залишається прохолодним, що значно підвищує безпеку оточуючих.

Кухонна плита Liberty PWE 6114 CB-F Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Liberty PWE 6114 CB-F в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Liberty PWE 6114 CB-F в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Liberty PWE 6114 CB-F

Тип Газова
Тип духовки Електрична
Кількість газових пальників 4 шт
Кількість електричних вогнепальних сил -
Об'єм духовки 65 л
Гриль електричний
Конвекція Ні
Керування Поворотне
Газовий контроль духовки -
Тип очищення духовки Емаль легкого очищення
Двері відкидна
Газ-контроль конфорок Є
Індикатор залишку тепла Ні
Скло 2 шт
Зони нагріву Є
Колір Коричневий
Розміри 85х60х60 см
Особливості Термостат: 50 - 250 °C
Потужність грилю: 2 кВт
Знімне внутрішнє скло
Регульовані ніжки

* Технічні характеристики Кухонна плита Liberty PWE 6114 CB-F можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Liberty PWE 6114 CB-F

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty PWE 6114 CB-F

Код товару: 168609
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367797
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367798
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →