Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Оптика Levenhuk Wise PRO 8x42

Код товару: 169807
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пристрої для нічного бачення Оптика Levenhuk Wise PRO 8x42

Тип: монокуляр; Кратність збільшення (x): 8; Поле зору на відстані 1 км (м): 131; Сутінковий фактор: 18.33; Відносна яскравість: 27.04; Діаметр об'єктива (мм): 42; Діаметр вихідної зіниці (мм): 5.2; Винос вихідної зіниці (мм): 17.2; Призма: Roof; Пило-, вологозахист; Чохол; Вага (г): 500

Ціна: 4472 грн
шт

Опис товару Оптика Levenhuk Wise PRO 8x42

Монокуляр Levenhuk Wise PRO 8x42 – це компактний оптичний прилад із 8-кратним наближенням для вивчення навколишнього світу. Його можна використовувати для спостережень за птахами та тваринами, для розгляду природних та міських ландшафтів, перегляду спортивних заходів на стадіоні. Монокуляр можна встановлювати на штатив, тому він підходить і для тривалих оглядових спостережень.

Оптичні елементи виготовлені зі скла BaK-4 і багаторазово просвітлені. Монокуляр передає ясну і чітку картинку, радує приємною перенесенням кольорів і високою контрастністю. Об'єктив збирає багато світла, тому сутінки чи похмура погода не завадять спостереженням – зображення буде яскравим та деталізованим. Умонокуляра великий винос зіниці, який зручний для спостережень в окулярах – звичайних чи сонячних. Дистанція фокусування – всього 2 метри, тому оптичний прилад можна використовувати не лише на вулиці, а й у приміщенні.

Монокуляр заповнений азотом – безпечним прозорим газом, який не дає лінзам пітніти. Корпус герметичний і не пропускає воду навіть за випадкового падіння монокуляра в озеро або річку. Дощ, сніг чи інші опади не ушкоджують оптику та механіку.

Оптика Levenhuk Wise PRO 8x42 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Оптика Levenhuk Wise PRO 8x42 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пристрої для нічного бачення купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пристрої для нічного бачення и купити Оптика Levenhuk Wise PRO 8x42 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Оптика Levenhuk Wise PRO 8x42

Тип монокуляр
додаткові характеристики Компактний та легкий
Повністю просвітлена оптика зі скла BaK-4
Захист від проникнення води класу IPx7
Гумове наглазник
Можливість встановлення на штатив

* Технічні характеристики Оптика Levenhuk Wise PRO 8x42 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Оптика Levenhuk Wise PRO 8x42

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Wise PRO 8x42

Код товару: 331988
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360408
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 292670
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →