Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Оптика Hawke Nature Trek 8x25 Green

Код товару: 171405
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пристрої для нічного бачення Оптика Hawke Nature Trek 8x25 Green

Ціна: 3268 грн
шт

Опис товару Оптика Hawke Nature Trek 8x25 Green

Незважаючи на компактність та 300-грамову вагу, бінокль Hawke Nature Trek 8x25 (Green) можна віднести до широкопольних оптичних приладів: на видаленні в 1 км його лінійне поле зору становить майже 120 м. Додавши до перерахованих особливостей малу необхідну для фокусування дистанцію (2 м), отримаємо ідеальний інструмент для застосування у повсякденному житті, у подорожі або на відпочинку у найближчому парку.

Обертаюча система даної моделі побудована за схемою Roof (з використанням "дахових" призм з крона ВАК4). На всі поверхні оптичних елементів нанесено багатошарове просвітлення (Fully Multi Coated), за рахунок чого прилад будує контрастне та чітке зображення без зниження інтенсивності відтінків.

/> Відстань між тубусними осями бінокля Hawke Nature Trek 8x25 (Green) дозволяє налаштувати в діапазоні 54-72 мм. Для наведення різкості використовується потужне центральне колесо та кільце корекції різниці діоптрій на правому окулярі. Мінімальна дистанція для чіткого спостереження об'єкта становить 2 м.

Корпус пристрою відформований із полікарбонатного матеріалу, на його зовнішню поверхню нанесено каучукове покриття. Воно забезпечує додаткову герметизацію, термоізоляцію та має хороші протиковзкі властивості. Тубуси приладу заповнені інертним азотом, що захищає внутрішні оптичні елементи від запотівання.

Оптика Hawke Nature Trek 8x25 Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Оптика Hawke Nature Trek 8x25 Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пристрої для нічного бачення купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пристрої для нічного бачення и купити Оптика Hawke Nature Trek 8x25 Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Оптика Hawke Nature Trek 8x25 Green

* Технічні характеристики Оптика Hawke Nature Trek 8x25 Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Оптика Hawke Nature Trek 8x25 Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Nature Trek 8x25 Green

Код товару: 331988
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360408
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 292670
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →