Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Оптика Opticron Oregon 4 PC Oasis 10x42 WP (30779)

Код товару: 339970
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Opticron
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пристрої для нічного бачення Оптика Opticron Oregon 4 PC Oasis 10x42 WP (30779)

Збільшення: 10x
Діаметр об'єктива, мм: 42
Діаметр окуляра, мм: 23.5
Розмір вихідної зіниці, мм: 4.2
Винос вихідної зіниці, мм: 18

Ціна: 8041 грн
шт

Опис товару Оптика Opticron Oregon 4 PC Oasis 10x42 WP (30779)

 Коли необхідний надійний монокуляр із гідними оптичними характеристиками за підйомною ціною – Opticron Oregon 4 PC Oasis 10x42 WP один із найбільш підходящих варіантів. Подібно до кожного високоякісного монокуляра з обертовою призмовою системою Roof, дана модель оснащена призмою з фазовою корекцією і запатентованим покриттям, що відбиває Oasis-C+. Незважаючи на те, що в об'єктиві застосована стандартна ахроматична склеювання лінз, сорти скла підібрані настільки ретельно, що рівень хроматичних аберацій (кольорових спотворень) відповідає стандартам монокулярів, що мають об'єктив з низькодисперсного ED-скла. Комфорт спостереження також досягається за рахунок використання надширокого 23.5 мм.окуляра, що забезпечує достатнє поле зору, та неймовірну мінімальну дистанцію фокусування, що дорівнює всього 1.8 метра.

 
Діелектричне покриття призми Oasis Prism Coating – це фірмове 64-шарове покриття, яке наноситься на поверхню призми Roof, що відображає. У порівнянні з дешевшим срібним напиленням (Ag coating) або бюджетним алюмінієвим напиленням (Al coating), воно забезпечує більше 99% відбиття світла від поверхні в ширшому спектрі, що дає відчутне збільшення яскравості та чіткості.
 
Складання монокуляра Оптикрон Oregon 4 PC Oasis 10x42 WP, як і прийнято для всіх оптичних приладів Opticron, здійснено на високому рівні і не допускає найменших люфтів механічних вузлів.Монокуляр герметизований за класом IPX7, що дозволяє перебувати під водою на глибині 1 метр до 30 хвилин без ушкоджень для оптики, а також зсередини прилад заповнений інертним азотом, що виключає внутрішнє запотівання і накопичення конденсату при різкій зміні температур. Захисне оздоблення монокуляра виконано з полімерного каучуку (NBR), що є довговічним матеріалом, здатним не втрачати своїх властивостей у широкому діапазоні температур.
 
Кришки об'єктива та окуляра виконані з м'якої гуми, щільно прилягають і додатково прикріплені до корпусу поясками, що виключає їх втрату і дозволяє застосовувати монокуляр швидко та ефективно. Наш ремінь виконаний з неопрену –щільного і м'якого гіпоалергенного матеріалу, що не вбирає вологу і є зносостійким.

Оптика Opticron Oregon 4 PC Oasis 10x42 WP (30779) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Оптика Opticron Oregon 4 PC Oasis 10x42 WP (30779) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пристрої для нічного бачення купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пристрої для нічного бачення и купити Оптика Opticron Oregon 4 PC Oasis 10x42 WP (30779) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Оптика Opticron Oregon 4 PC Oasis 10x42 WP (30779)

Тип Монокуляр
додаткові характеристики Оптическая конструкция: оборачивающая призма Roof
Линзы: ахроматические с многослойным просветлением (Fully Multi coated)
Призмы: BAK4 с фазокорректирующим покрытием и фирменным диэлектрическим отражающим покрытием Oasis-C+
Водостойкость: 100% водонепроницаемый корпус
Защита от запотевания: благодаря герметичности и заполнению корпуса азотом
Фокусировка: центральным фокусировочным колесом
Корпус: алюминий/поликарбонат с профилированным противоскользящим каучуковым NBR покрытием
Складная оправа о

* Технічні характеристики Оптика Opticron Oregon 4 PC Oasis 10x42 WP (30779) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Оптика Opticron Oregon 4 PC Oasis 10x42 WP (30779)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Opticron Oregon 4 PC Oasis 10x42 WP (30779)

Код товару: 360408
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 292670
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360409
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →