Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Оптика Levenhuk LabZZ MC6

Код товару: 158503
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пристрої для нічного бачення Оптика Levenhuk LabZZ MC6

Тип: монокуляр; Кратність збільшення (x): 30; Регулювання кратності збільшення; Поле зору на відстані 1 км (м): 46; Сутінковий фактор: 15.8; Відносна яскравість: 6.25; Діаметр об'єктива (мм): 30; Діаметр вихідної зіниці (мм): 1.2; Винос вихідної зіниці (мм): 14; Призма: Roof; Чохол

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Оптика Levenhuk LabZZ MC6

 Монокуляр Levenhuk LabZZ MC6 – дитяча модель оптичного приладу з одним панкратичним об'єктивом. Збільшення монокуляра можна плавно регулювати в діапазоні від 10 до 30 разів. Молодий дослідник зможе фокусуватися на різних об'єктах живої природи, перебуваючи в одній точці. Монокуляр стане чудовим помічником в іграх та вивченні навколишнього світу. Завдяки компактному та легкому корпусу його зручно взяти з собою в дитячий табір та похід, на екскурсію містом та поїздку на море. Прилад перетворить навіть звичайну прогулянку парком, допомагаючи розглянути ближче білок і птахів.

 
На всі оптичні поверхні монокуляра Levenhuk LabZZ MC6, що стикаються з повітрям, нанесено багатошаровепросвітлювальне покриття. Завдяки цьому прилад вибудовує ясну та контрастну картинку з чіткими контурами предметів. Як матеріал оптики використано скло марки BK-7, корпус зроблений з гумового пластику. Найкращі результати монокуляр демонструє при денному світлі та точковому вивченні віддалених об'єктів. При використанні пристрою можна індивідуально налаштувати положення поворотно-висувного наочника. Є можливість вести спостереження в окулярах – звичайних чи сонцезахисних.

Оптика Levenhuk LabZZ MC6 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Оптика Levenhuk LabZZ MC6 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пристрої для нічного бачення купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пристрої для нічного бачення и купити Оптика Levenhuk LabZZ MC6 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Оптика Levenhuk LabZZ MC6

Тип монокуляр
додаткові характеристики Регулювання кратності збільшення
Поле зору з відривом 1 км 46 м / 80.5 м /
Реальне кутове поле зору 2.6°/4.6°/
мін. дистанція фокусування 2.5 м
Сутінковий фактор 15.8
Відносна яскравість 6.25

* Технічні характеристики Оптика Levenhuk LabZZ MC6 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Оптика Levenhuk LabZZ MC6

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk LabZZ MC6

Код товару: 168869
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 331988
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360408
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →