Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Оптика Levenhuk LabZZ MC4

Код товару: 158522
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пристрої для нічного бачення Оптика Levenhuk LabZZ MC4

Тип: монокуляр; Кратність збільшення (x): 8; Поле зору на відстані 1 км (м): 105; Сутінковий фактор: 18.33; Відносна яскравість: 27; Діаметр об'єктива (мм): 42; Діаметр вихідної зіниці (мм): 5.2; Винос вихідної зіниці (мм): 19; Призма: Roof; Пило-, вологозахист; Чохол; Вага (г): 360

Ціна: 1247 грн
шт

Опис товару Оптика Levenhuk LabZZ MC4

 Levenhuk LabZZ MC4 – дитячий монокуляр із «дорослими» можливостями. Цей оптичний прилад оцінять молоді дослідники джунглів, мисливці за скарбами та пірати. Монокуляр підходить для будь-яких дитячих ігор, але водночас може використовуватись і для серйозних досліджень навколишнього світу. Він дає 8-кратне збільшення та забезпечує гарний огляд, тому з його допомогою зручно спостерігати за природою та вивчати архітектуру. Маленький дослідник знайде застосування монокуляру і в межах міста, і за його межами.

Всі оптичні елементи виготовлені зі скла BK-7 і багаторазово просвітлені. Передається картинка відрізняється чіткістю і високим ступенем деталізації. Кольори радують природністю, аяскравість зображення знаходиться на високому рівні. Монокуляр зручно використовувати тим, чий зір не ідеальний. Тут є поворотно-висувний наглазник та кільце діоптрійної корекції. Великий винос вихідної зіниці дозволяє вести спостереження в окулярах.
Зазначимо надійність конструкції. Корпус виготовлений з металу, тому монокуляр складно пошкодити. При необхідності пристрій можна встановлювати на стандартний штатив.
Особливості:
Дитячий монокуляр із просвітленою оптикою
8-кратне збільшення, широке поле зору
Металевий корпус
Легка та компактна конструкція
Можливість встановлення на штатив

Оптика Levenhuk LabZZ MC4 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Оптика Levenhuk LabZZ MC4 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пристрої для нічного бачення купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пристрої для нічного бачення и купити Оптика Levenhuk LabZZ MC4 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Оптика Levenhuk LabZZ MC4

Тип Монокуляр
додаткові характеристики Поле зору на відстані 1 км. 105 м.
Реальне кутове поле зору 6°
мін. дистанція фокусування 5 м
Сутінковий фактор 18.33
Відносна яскравість 27
Діоптрична корекція
Діапазон корекції діоптрій ±4 D

* Технічні характеристики Оптика Levenhuk LabZZ MC4 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Оптика Levenhuk LabZZ MC4

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk LabZZ MC4

Код товару: 168869
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 331988
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360408
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →