Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліхтар LedLenser P7QC (9407Q)

Код товару: 315759
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ledlenser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Ліхтар LedLenser P7QC (9407Q)

Світлосила, лм: 220/40.
Дальність променя, м: 60/20.
Час роботи, год: 3/20.
Вага, гр.: 175.

Ціна: 2745 грн
шт

Опис товару Ліхтар LedLenser P7QC (9407Q)

 Людині, яка захоплюється туризмом, полюванням або рибалкою (особливо нічним її різновидом), навряд чи потрібно пояснювати важливість такого елемента спорядження, як ліхтар. І чим «суворіше» хобі, тим, як правило, вищі вимоги до пристроїв та пристроїв, які бере з собою любитель незабутніх відчуттів.

 
Ліхтарі Led Lenser серія «P» створені спеціально для використання в складних ситуаціях, у тому числі для роботи при морському тумані та низьких температурах. Герметичність та ударостійкість корпусу чудово доповнюється технологією Advanced Focus System, що дозволяє сфокусувати світловий пучок у потрібній точці, при цьому промінь буде однаково однорідний на будь-якій дистанції, без темних абояскраві зони. Також у ліхтарі використані технології Dynamic Switch та Smart Light Technologies.
 
Ліхтар Led Lenser P7QC - це чотириколірний ліхтар. У ліхтарі використаний мультифункціональний діод, що дозволяє використовувати білий, червоний зелений і синій кольори, зміна режиму здійснюється шляхом повороту перемикача на голові ліхтаря.
 
Клас водонепроникності – IPX7.
 
У ліхтаря є два режими:
Повна потужність - 220 люменів (дистанція променя 60 метрів, час роботи - 3 години)
Середня потужність - 40 люменів (дистанція променя 20 метрів, час роботи - 25 годин)
 
Dynamic Switch – це покращена версія старої кнопки, вона чіткіше реагує на натискання та дозволяємиттєво перемикати режими. Крім того, кнопка стала більше, їй зручніше користуватися в грубих зимових рукавичках. Технологія Smart Light Technologies (SLT) дозволить Вам вибрати режим інтенсивності світла, який підходить для конкретної ситуації. Ліхтар укомплектований спеціально запрограмованими мікроконтролерами, які відповідають за стабільну яскравість світлового променя.

Ліхтар LedLenser P7QC (9407Q) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліхтар LedLenser P7QC (9407Q) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Ліхтар LedLenser P7QC (9407Q) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліхтар LedLenser P7QC (9407Q)

Огляд ручний
кишеньковий
універсальний
тактичний
Елементи харчування 4хААА.
Оголошений час роботи Час роботи, год: 3/20.
Безпека Водонепроникність: IPX-7, Так.
Матеріал корпусу Алюмінієвий сплав.
Розміри 133 x 37/30мм
Вага 175 г

* Технічні характеристики Ліхтар LedLenser P7QC (9407Q) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліхтар LedLenser P7QC (9407Q)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LedLenser P7QC (9407Q)

Код товару: 324541
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370617
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370770
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →