Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліхтар LedLenser P6 (500921)

Код товару: 315758
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ledlenser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Ліхтар LedLenser P6 (500921)

Світлосила, лм: 200.
Дальність променя, м: 120.
Час роботи, год: 15.
Вага, гр.: 115.

Ціна: 1849 грн
шт

Опис товару Ліхтар LedLenser P6 (500921)

 Ліхтар Led Lenser P6 — має незвичайну тонку довгасту форму, яка дозволяє висвітлювати місця з обмеженим доступом. Корпус ліхтарика зробити із алюмінієвого сплаву з анодованим покриттям. На торці ліхтаря є вушко для темляка. Хочеться відзначити якість конструкції даного елемента, з'єднання не просто спаяно, а ще й закріплене спеціальною скобою, яка надійно його тримає. Невелика вага в 115 грам дозволяє переносити ліхтарик без будь-якого дискомфорту, а потужність 200 люмен допоможе вирішити будь-які побутові завдання в темний час доби. Завдяки своєму захисту рівня IPX4, ліхтарик можна використовувати під дощем, не боячись попадання вологи в корпус. Також захищає від вологиліхтар, силіконове кільце, яке розміщено на різьбовому з'єднанні.

 
Завдяки системі Advanced Focus System (AFS) — це запатентована комбінація відбивача та лінзи для створення світлової системи, яка забезпечує сфокусований промінь для далеких відстаней, і розсіяний промінь для освітлення об'єктів, що знаходяться поблизу, ми отримуємо рівномірний насичений світловий потік.
 
Увімкнення ліхтаря Led Lenser P6 відбувається натисканням на торцеву кнопку ліхтаря до характерного клацання. Ліхтар має у своєму розпорядженні лише один режим 200 люмен, тому регулювати можна тільки фокус променя, переміщуючи головну частину ліхтаря вздовж його осі. Кнопка натискається туго, що дозволяє уникнутивипадкового натискання. Регулюється ліхтар легко за допомогою однієї руки, головна частина ліхтаря рухається плавно і надійно фіксується в потрібному положенні.
 
Ця модель ліхтаря працює на двох батарейках формату АА. Батарейки встановлюються послідовно в корпус ліхтаря, дотримуючись полярності. Важливо відзначити, що P6 працює виключно на батарейках і встановлення в нього літієвих акумуляторів послужить виходом з ладу всіх елементів.

Ліхтар LedLenser P6 (500921) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліхтар LedLenser P6 (500921) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Ліхтар LedLenser P6 (500921) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліхтар LedLenser P6 (500921)

Огляд Ручний
Елементи харчування 2хАА.
Оголошений час роботи 15 год
Безпека Ударостійкий
вологозахищений
водонепроникний
Матеріал корпусу алюміній анодований
Розміри 163 x 26мм
Вага 115 г

* Технічні характеристики Ліхтар LedLenser P6 (500921) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліхтар LedLenser P6 (500921)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LedLenser P6 (500921)

Код товару: 370625
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →