Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліхтар Ledlenser MH3 (502149)

Код товару: 265214
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ledlenser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Ліхтар Ledlenser MH3 (502149)

Ліхтар Ledlenser MH3 (502149) - стильний та компактний налобний ліхтар. Він призначений для людей, що люблять активний відпочинок: походи, риболовлю, полювання чи пробіжки у темну пору доби.

Ціна: 1677 грн
шт

Опис товару Ліхтар Ledlenser MH3 (502149)

Ліхтар Ledlenser MH3 (502149) - стильний і компактний ліхтар налобний. Він призначений для людей, що люблять активний відпочинок: походи, риболовлю, полювання чи пробіжки у темну пору доби.
 
Ліхтарик обладнаний білим світлодіодом СREE з максимальним світловим потоком 200 Лм, який здатний освітлювати простір на 130 метрів уперед. Головна особливість моделі – інноваційна система кріплення, яка дозволяє зняти ліхтар із ремінця та використовувати його як ручний освітлювальний прилад. За допомогою металевої кліпси він легко закріплюється на спорядженні чи одязі. Дана модель працює у двох режимах: максимальному та енергозберігаючому. Завдяки застосуванню інтелектуальної системи освітлення Smart LightTechnology для перемикання між режимами свічення ліхтаря є достатньо однією кнопкою.
 
У конструкції ліхтарів фірми LED Lenser використовується унікальна запатентована оптична система Advanced Focus System, в якій світловий відбивач об'єднаний із двома лінзами. AFS забезпечує плавний перехід від рівномірного ближнього світла до світлового променя, що різко фокусується в далечині.
 
При фокусуванні та розфокусуванні налобного ліхтаря відбивач рухається щодо світлодіода. Для того, щоб цей процес був максимально швидким та ергономічним, фірма LED Lenser створила технологію Rapid Focus: механізм, що дозволяє швидко фокусувати або розфокусувати світловий промінь. У MH3 для цього треба повернути головуліхтаря.
 
Налобне кріплення LED Lenser MH3 складається з однієї гумки стандартної ширини, що охоплює голову навколо. Її довжину можна відрегулювати та підібрати зручний варіант, щоб ліхтарик тримався міцно і не тиснув.
 
Ліхтарик легко і швидко виймається з налобного ремінця. На тильній стороні є металева кліпса, що дозволяє повісити на лямку рюкзака або кишеню. Знятий ліхтар можна поставити на стіл або рівний пеньок, він стійко стоїть на рівній поверхні.
 
На головці ліхтаря зроблено невеликі виступи для зручнішого захоплення. Навіть у рукавичках можна легко перемикатися між сфокусованим та широким світловим променем.
 
Ліхтармає ступінь захисту IP54, що гарантує захист від проникнення пилу та бризок води. Модель можна використовувати у вологих приміщеннях чи під час невеликого дощу. Позолочені контакти не піддаються окисленню та гарантують тривалий термін експлуатації.
 
Працює ліхтар від однієї батареї типу АА. На максимальному режимі батарейки вистачить на 4.5 години безперервної роботи. Якщо LED Lenser MH3 вмикати лише в режимі енергозбереження, то час роботи збільшується до 35 годин.

Ліхтар Ledlenser MH3 (502149) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліхтар Ledlenser MH3 (502149) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Ліхтар Ledlenser MH3 (502149) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліхтар Ledlenser MH3 (502149)

Огляд Ліхтар налобний
Елементи харчування Батарейки 1 X AA, 1,5V
Оголошений час роботи 35 год
Безпека Захист від пилу та вологи - IP-54
Матеріал корпусу Пластик
Методи зарядки Батарейки
Розміри Дальність променя: 130 м
Діаметр голови: 31 мм
Вага 92 г

* Технічні характеристики Ліхтар Ledlenser MH3 (502149) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліхтар Ledlenser MH3 (502149)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ledlenser MH3 (502149)

Код товару: 359167
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370687
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →