Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліхтар LedLenser H5R CORE , що заряджається (коробка) (502121)

Код товару: 306353
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ledlenser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Ліхтар LedLenser H5R CORE , що заряджається (коробка) (502121)

Новинка 2020 від знаменитої німецької компанії LedLenser - налобні ліхтарі з лінійки H! Купивши LedLenser ви отримаєте надзвичайно яскравий, повністю водонепроникний ліхтар, що заряджається, який не підведе вас у будь-якій ситуації. Цей факт підтверджує 7-річна гарантія від виробника. Ліхтарі з нової лінійки стали ще яскравішими, дизайн став компактнішим і привабливішим, незважаючи на наявність системи фокусування лінзи, ліхтарі повністю пило- і водонепроникні, рівень захисту – IP67.

Ціна: 2838 грн
шт

Опис товару Ліхтар LedLenser H5R CORE , що заряджається (коробка) (502121)

H5R – це базова модель лінійки. Легкий, компактний та яскравий ліхтар, підійде для вирішення будь-якого завдання. Кнопка перемикання режимів розташована на правій частині голови ліхтаря, що дозволяє змінювати яскравість і свічення без додаткових, непотрібних рухів. Акумулятор ліхтаря можна розташувати горизонтально або вертикально, залежно від ваших уподобань. Великий кут регулювання голови ліхтаря дозволить направити промінь саме туди, куди потрібно. Режими світіння можна налаштувати на свій смак використовуючи унікальну систему програмування ліхтаря. Magnetic Charge System – це нова магнітна система зарядки ліхтаря. На корпусі розташовані два магнітні контакти, до яких приєднується магнітна зарядка. Через відсутність будь-яких портів для зарядки ліхтар повністю водонепроникний. Ліхтар заряджається швидко та зручно. Кабель зарядки не зношується від тривалого використання, немає потреби постійної заміни зарядки.

Ліхтар LedLenser H5R CORE , що заряджається (коробка) (502121) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліхтар LedLenser H5R CORE , що заряджається (коробка) (502121) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Ліхтар LedLenser H5R CORE , що заряджається (коробка) (502121) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліхтар LedLenser H5R CORE , що заряджається (коробка) (502121)

Огляд Налобний
Елементи харчування Вбудований акумулятор
Безпека Водонепроникний, пилостійкий
Матеріал корпусу Пластик
Методи зарядки Від USB
Вага 167г

* Технічні характеристики Ліхтар LedLenser H5R CORE , що заряджається (коробка) (502121) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліхтар LedLenser H5R CORE , що заряджається (коробка) (502121)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LedLenser H5R CORE , що заряджається (коробка) (502121)

Код товару: 360406
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 258932
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324532
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →