Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліхтар LedLenser H19R CORE, що заряджається (коробка) (502124)

Код товару: 306354
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ledlenser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Ліхтар LedLenser H19R CORE, що заряджається (коробка) (502124)

Налобний ліхтар H19R Core з чудовим освітленням та можливістю фокусування світлового променя від Німецької компанії Ledlenser. Корпус налобного ліхтаря H19R Core виготовлений з високоякісного матеріалу, а також антимікробний матеріал оголов'я з ремінцем, що регулюється, запобігає росту шкідливих мікробів. Ліхтар з не мерехтливим світлом і функцією затемнення для зменшення інтенсивності світла надасть вам потрібний рівень освітлення. Налобний ліхтар оснащений червоним світлом, щоб зберегти нічний зір та спростити читання карт у сутінках.

Ціна: 7869 грн
шт

Опис товару Ліхтар LedLenser H19R CORE, що заряджається (коробка) (502124)

Налобний ліхтар H19R Core з індикатором заряджання та стану батареї, щоб стежити за тим, наскільки розряджена або заряджена батарея. Технологія Fusion Beam - це два окремо контрольованих промені, які можна використовувати як і разом так і окремо, один промінь для далекого, а другий промінь для ближнього світла, але як тільки ви їх об'єднаєте ви, отримаєте єдину подачу яскравого світла. Режим Transport Lock запобігає випадковому розрядженню акумулятора, якщо перемикач був випадково натиснутий під час транспортування. Налобний ліхтар H19R Core з технологією охолодження, захистить ліхтар від перегріву, запобігає пошкодженню світильника і тим самим продовжить термін служби, а також ліхтар H19R повідомить вас про низький заряд. Водонепроникність при зануренні у воду на глибину до 1 метра/30 хвилин. Ідеальний для роботи в курному або вологому середовищі.

Ліхтар LedLenser H19R CORE, що заряджається (коробка) (502124) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліхтар LedLenser H19R CORE, що заряджається (коробка) (502124) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Ліхтар LedLenser H19R CORE, що заряджається (коробка) (502124) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліхтар LedLenser H19R CORE, що заряджається (коробка) (502124)

Огляд Налобний
Елементи харчування Вбудований акумулятор
Оголошений час роботи 20год
Безпека Водонепроникність
Матеріал корпусу Протиударний пластик
Методи зарядки Від USB
Вага 375г

* Технічні характеристики Ліхтар LedLenser H19R CORE, що заряджається (коробка) (502124) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліхтар LedLenser H19R CORE, що заряджається (коробка) (502124)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LedLenser H19R CORE, що заряджається (коробка) (502124)

Код товару: 362671
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 327720
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339881
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →