Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Біговел Kinderkraft Minibi Leaf Green (KRMIBI00GRE0000)

Код товару: 342071
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kinderkraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Хитрий Біговел Kinderkraft Minibi Leaf Green (KRMIBI00GRE0000)

Матеріал сідла: екошкіра.
Матеріал коліс: EVA піна.
Максимальне навантаження: 35 кг.

Ціна: 2236 грн
шт

Опис товару Біговел Kinderkraft Minibi Leaf Green (KRMIBI00GRE0000)

 Minibi ідеальний як перший транспортний засіб, який дозволить вашій дитині відкрити для себе світ з нової перспективи. Цей беговел маленький, легкий і створений з думкою про безпеку малюка, все це робить його ідеальним варіантом для дитини від 1 року. Завдяки унікальному дизайну та привабливим кольорам Мінібі привертає увагу. Завдяки висоті сідла, що регулюється, він буде з вами довше.

 
Особливості:
Каталка-біговець Minibi стане чудовим першим транспортним засобом. Він ідеально підходить для дітей віком від 1 року або зростом від 74 см, завдяки чому малюк може рано розпочати свою пригоду у країну велосипедів. Крім того, він дуже легкий - його вагаскладає всього 2,1 кг.
 
Колеса зі спіненого полімеру легкі, міцні та стійкі. Вони не вимагають обслуговування і легко чистяться, завдяки чому біговелі відмінно підходить як для дому, так і для прогулянок на природі. Вони мають гарне зчеплення з дорогою, вони також не дряпають підлогу і дуже тихі.
 
Завдяки закругленим краям та відсутності виступаючих елементів навчання їзді безпечне. Обмеження кута повороту керма запобігає його вивертанню при різкому повороті. Нековзкі ручки захищають маленькі долоні від зісковзування.
 
Minibi оснащений сідлом, що регулюється, яке можна легко відрегулювати за зростанням дитини, що підвищує комфортність їзди малюка ідозволяє біговел залишатися з вами довше. Профільоване сидіння з екошкіри м'яке та зручне.
 
Дизайн Мінібі змусить вас і вашу дитину закохатися в нього з першого погляду. Сучасний дизайн та стильні кольори не залишать вас байдужими.
 
Беговел виготовлений із матеріалів, безпечних для дітей та придатних для вторинної переробки. Виріб був протестований на хімічну та механічну безпеку у відомій лабораторії Intertek.
 
Вибір квітів, сучасний дизайн і, насамперед, навчальна та розвиваюча цінність – все це робить його ідеальним подарунком. І діти та батьки полюблять його.
 
Виготовлений із таких матеріалів, що його легкомити та чистити. Йому не страшні перекушування, муси чи калюжі. Після безтурботної гри ви можете швидко привести його до початкового вигляду.
 
Раз, два, три і готове! Вам знадобиться всього кілька хвилин, щоб ваша дитина могла насолодитися своїм першим транспортним засобом.

Біговел Kinderkraft Minibi Leaf Green (KRMIBI00GRE0000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Біговел Kinderkraft Minibi Leaf Green (KRMIBI00GRE0000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Хитрий купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Хитрий и купити Біговел Kinderkraft Minibi Leaf Green (KRMIBI00GRE0000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Біговел Kinderkraft Minibi Leaf Green (KRMIBI00GRE0000)

Максимальне навантаження 35 кг
Складний дизайн Нет
Колеса Материал колес: пена EVA.
Гальмо Ножной
додаткові характеристики Выбор цветов, современный дизайн и, прежде всего, обучающая и развивающая ценность – все это делает его идеальным подарком. И дети и родители полюбят его.
Изготовлен из таких материалов, что его легко мыть и чистить. Ему не страшны перекусы, муссы или лужи. После беззаботной игры вы можете быстро привести его в первоначальный вид.
Раз, два, три и… готово! Вам понадобится всего несколько минут, чтобы ваш ребенок мог насладиться своим первым транспортным средством.
Розміри 48x17x26,5 см.
Вага 2.1 кг
Забарвлення Зеленый

* Технічні характеристики Біговел Kinderkraft Minibi Leaf Green (KRMIBI00GRE0000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Біговел Kinderkraft Minibi Leaf Green (KRMIBI00GRE0000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kinderkraft Minibi Leaf Green (KRMIBI00GRE0000)

Код товару: 235236
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 235237
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 235238
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →