Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Біговел Kinderkraft Minibi Honey Yellow (KRMIBI00YEL0000)

Код товару: 342070
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kinderkraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Хитрий Біговел Kinderkraft Minibi Honey Yellow (KRMIBI00YEL0000)

Minibi ідеальний як перший транспортний засіб, який дозволить вашій дитині відкрити для себе світ з нової перспективи. Цей беговел маленький, легкий і створений з думкою про безпеку малюка, все це робить його ідеальним варіантом для дитини від 1 року. Завдяки унікальному дизайну та привабливим кольорам Мінібі привертає увагу. Завдяки регульованій висоті сідла він буде з вами довше.

Ціна: 2236 грн
шт

Опис товару Біговел Kinderkraft Minibi Honey Yellow (KRMIBI00YEL0000)

 MINIBI-ідеальний перший автомобіль, який дозволить вашій дитині дослідити світ з нової точки зору. Він поєднує в собі характеристики велосипеда та штовхача. Він маленький, легкий і спроектований з урахуванням безпеки вашого малюка – це робить його ідеальним для дітей з 1 року. роки життя. Унікальний дизайн та привабливі кольори роблять MINIBI привабливим для поглядів та вписуються у поточні тенденції. Регульована висота сідла дозволить велосипеду залишатися з вами довше. MINIBI також чудова ідея подарунка!

 
Навчання через гру
MINIBI-це комбінація штовхача, міні-велосипеда та триколісного велосипеда в одному. Він стабільно стоїть на трьох колесах, що дозволяє малюковілегко сідати і сідати. MINIBI має меншу колісну базу, ніж інші традиційні триколісні велосипеди, тому дитина може практикувати почуття рівноваги та координацію рухів. Гра з MINIBI також допомагає зміцнити впевненість у собі втіхи.
 
Малий розмір та легка вага
MINIBI відмінно підійде як перший автомобіль. Велосипед ідеально підходить для дітей від 1. зріст від 74 см, так що малюк може почати свою велосипедну пригоду рано. Крім того, MINIBI дуже легкий – важить лише 2,1 кг.
 
Легкі та міцні пінопластові колеса
Поролонові колеса MINIBI легкі, міцні та стабільні. Вони не вимагають перекачування і легко миються, що робить велосипед відмінним як длявдома, так і для вулиці. Вони мають гарне зчеплення, не дряпають підлогу та дуже тихі.
 
Безпечне навчання водінню
Закруглені краї велосипеда та відсутність виступаючих елементів роблять навчання велосипеду MINIBI безпечним. Обмеження повороту рульового колеса запобігає перекиданню внаслідок різкого повороту. Протиковзкі ручки захищають маленькі руки від ковзання.
 
М'яке сідло, що регулюється
MINIBI має регульоване сідло, яке легко адаптується до зростання вашої дитини, що підвищує комфорт їзди та дозволяє велосипеду залишатися з вами довше. Контурне сідло зі штучної шкіри м'яке та зручне.
 
Унікальнийдизайн
Зовнішній вигляд MINIBI змушує вас і вашу дитину закохатися в неї з першого погляду. Велосипед не тільки практичний, а й дизайнерський та чарівний. Сучасний дизайн і стильні кольори унеможливлюють проходження повз нього байдуже.
 
Безпечні матеріали для дитини
MINIBI виготовлений із матеріалів, безпечних для дітей та придатних для вторинної переробки (PP). Продукт був протестований на хімічну та механічну безпеку у відомій лабораторії Intertek.
 
Ідеально підходить для подарунка
Вибір квітів, сучасний дизайн і насамперед освітньо-розвиваюча цінність-все це робить велосипед MINIBI ідеальним подарунком. Його полюблять і діти,та батьки.
 
Простота прибирання
MINIBI був виготовлений з таких матеріалів, щоб його було легко утримувати в чистоті. Йому не страшні закуски, муси чи калюжі. Після безтурботних веселощів ви швидко змусите його виглядати новим.
 
Проста та швидка установка
Раз, два, три і... складено! Для малюка потрібно лише кілька хвилин, щоб насолодитися його першим автомобілем.

Біговел Kinderkraft Minibi Honey Yellow (KRMIBI00YEL0000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Біговел Kinderkraft Minibi Honey Yellow (KRMIBI00YEL0000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Хитрий купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Хитрий и купити Біговел Kinderkraft Minibi Honey Yellow (KRMIBI00YEL0000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Біговел Kinderkraft Minibi Honey Yellow (KRMIBI00YEL0000)

Максимальне навантаження 35 кг
Складний дизайн Нет
Колеса EVA пены
Гальмо Ножные
додаткові характеристики Материал рамы: полипропилен.
Материал руля: полипропилен.
Материал резиновых накладок на ручки руля: термопластичная резина (TPR).
Материал седла: экокожа.
Розміри Высота: 39 см
Длина: 50 см
Ширина: 25,5 см
Диаметр колеса: 14 см
Передняя колесная база: 18 см
Сиденье: 13 x 21,5 см
Расстояние от Земли до сиденья: 24-27 см
Упаковка: 48 x 17 x 26,5 см
Вага 2,1 кг
Забарвлення Черный, Желтый

* Технічні характеристики Біговел Kinderkraft Minibi Honey Yellow (KRMIBI00YEL0000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Біговел Kinderkraft Minibi Honey Yellow (KRMIBI00YEL0000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kinderkraft Minibi Honey Yellow (KRMIBI00YEL0000)

Код товару: 235236
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 235237
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 235238
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →